• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Knust FCN-profil: Det var forfærdeligt

Foto: Getty Images

Mads Bidstrup var sønderknust efter FC Nordsjællands 5-1-nederlag til Brøndby. Et nederlag, der endegyldigt knækkede mesterskabsdrømmen.

Af Lars Gram-Hanssen

Mads Bidstrup har haft en forrygende sæson som lejesvend i FC Nordsjælland, men i sidste ende rakte det ikke til et mesterskab. 

Trods et forspring på otte point ved årsskiftet blev FC Nordsjælland overhalet af FC København, og efter mandagens 5-1-nederlag til Brøndby stod det endegyldigt klart, at FC Nordsjælland-spillerne i denne sæson må nøjes med sølvmedaljer. 

Mads Bidstrup var nærmest utrøstelig efter slutfløjtet på Brøndby Stadion, og i et interview med Viaplay har FC Nordsjælland-profilen nu talt ud om de hårde minutter efter nederlaget. 

- Det var forfærdeligt. Jeg tror også, at det kom lidt op i mig, at det kan være mine sidste uger her i Nordsjælland. Der er virkelig ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt på at skulle vinde det mesterskab sammen med drengene, som man har opbygget så stærk en relation til, selvom jeg har kun har været her på lån, siger Mads Bidstrup. 

- Fans, holdkammerater og klubben har ligesom taget mig ind som en af deres egne, og det kan jeg kun være evigt taknemmelig for. Jeg tror også, at det er derfor, at det lige pludselig ramte mig: Kunne jeg have gjort noget mere? Der er mange tanker, der kører. Jeg ville bare virkelig gerne have vundet det mesterskab. 

Du kan se hele klippet med Mads Bidstrup i afspilleren øverst i artiklen.