Superliga Oliver Okstrøm

Superliga-profil afslører: Jeg tager til udlandet

Foto: Getty Images

Magnus Kofod har haft nogle klare idéer for, hvad en klub skulle kunne tilbyde ham.

Af Oliver Okstrøm

Magnus Kofod tog søndag afsked med FC Nordsjælland-fansene, da han sammen med holdet vandt med 2-1 over Vejle. Nu går turen til udlandet for profilen, som dog ikke vil ud med, hvor det er henne.

Det fortæller han om i et interview med Canal 9.

- Det bliver udenfor landets grænser, og det hænger også sammen med, at jeg også godt bare vil prøve noget andet. Nu har jeg prøvet at være på alle stadions her i Danmark, siger han og fortsætter:

- Har oplevet det en del gange og har spillet fem sæsoner i Superligaen, så nu skal der ske noget nyt for mig personligt. Et nyt sprog, en ny kultur, hvor jeg kan lære mig selv endnu bedre at kende og stå på egne ben et andet sted, siger Magnus Kofod.

Når det kommer til fremtiden, så slår han også fast, at det betyder meget for ham, at han både kommer til at spille meget, og at spillestilen er den rette for ham.

- Jeg er bedst, når jeg har bolden - og ikke når jeg skal løbe rundt efter den. Det kommer ikke som nogen overraskelse. Men det at jeg ved, at chancen for spilletid er stor, fordi det er sådan, jeg udvikler mig, fortæller midtbanespilleren.

Kofod er godt klar over, at den kommende klub selvfølgelig aldrig kan love en plads på holdet, men at han kunne se, at der var en god chance for spilletid, og derfor var det den rigtige løsning for ham.

Selvom han altså ikke vil ud med, hvor han skal hen, så har han tidligere bekræftet et besøg i en italiensk Serie A-klub. Læs mere om det her.