Video : Tipsbladet
Superliga

Kolding-træner er dybt bekymret for AaB

Kolding IF-træner Kristoffer Wichmann, der er nordjyde og AaB-fan, er bekymret for den detroniserede danske storklub, selv om klubben er på vej tilbage i Superligaen.

AaB kunne have sikret sig oprykning til Superligaen med en sejr over Kolding IF søndag, men gæsterne, der har været sæsonens store overraskelse i NordicBet Ligaen, spolerede den nordjyske fest i et målrigt 3-3-opgør.

Ikke desto mindre skal AaB's oprykning med al sandsynlighed nok komme i hus på et eller andet tidspunkt, men alt er ikke fryd og gammen i Nordjylland af den grund. Det mener Kolding-træner Kristoffer Wichmann, der har givet et interview til Nordjyske.

Kristoffer Wichmann er født i Aalborg, og han var ungdomsspiller i AaB, hvorfor de bolsjestribede lægger Kolding-trænerens hjerte utrolig nært. 

- Som trænerkollega og Kolding-mand burde jeg jo ikke have en mening om AaB, men nu er jeg gammel AaB-spiller og stadig glødende AaB-fan. Og som det må jeg bare sige, at jeg har rimelig dybe panderynker i forhold til, at så dygtige spillere ikke udnytter deres potentiale. Der er sikkert mange, der kommer efter mig nu, men hvis der ikke kommer en generel strukturel ændring på det hold, bliver det umådeligt svært i næste sæson, siger Kristoffer Wichmann til Nordjyske.

AaB har høstet masser af point i denne sæson og nok til, at det kun er et spørgsmål om tid, før klubben han fejre en tilbagevenden til Superligaen. Nordjyderne har dog været stærkt kritiseret det meste af sæsonen for det spillemæssige aftryk, hvor holdet slet ikke har været så dominerende, som man kunne forvente af et AaB-mandskab i den næstbedste række.

Tipsbladets kommentator Troels Bager Thøgersen håber, at AaB i fremtiden vil gå i en lidt anden retning og blive mere som FC Midtjylland - læs hans kommentar her.

I sidste uge forlod Oscar Hiljemark sin post som cheftræner for at vende hjem til Sverige, og det er stadig uvist, hvem der skal stå i spidsen for nordjyderne i den kommende sæson. 

AaB og Sønderjyske bliver med al sandsynlighed de to mandskaber, der rykker op i Superligaen.