• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Kommende OB-spiller: Jeg skal vise mig frem

Kommende OB-spiller: Jeg skal vise mig frem
Illustration

SønderjyskE's Hallgrimur Jonasson glæder sig til at komme i kamp mod hans kommende holdkammerater i OB. Han ser den fynske klub som større end SønderjyskE, men venter en tæt kamp søndag.

Af Martin Davidsen

Når SønderjyskE tager imod OB i Haderslev i den kommende Superliga-runde, bliver det en anderledes kamp for backen Hallgrimur Jonasson.

Islændingen skrev i sommer under på en kontrakt, der sender ham fra SønderjyskE til OB til nytår. Dermed skal han i kamp mod sine kommende holdkammerater, og selvom det ikke fylder hans tanker i alle døgnets timer, medgiver han, at det er en speciel kamp.

- Jeg har mødt OB én gang før i Odense efter jeg skrev under på kontrakten. Det gik fint dengang, og jeg var glad for at bevise, at jeg er en god spiller. Nu spiller vi på søndag, men jeg arbejder i SønderjyskE og får løn her. Derfor tænker jeg ikke på andet end, at vi skal have point, siger Hallgrimur Jonasson til tipsbladet.dk.

Han har bemærket, at hans kommende klub OB har haft en utilfredsstillende sæson indtil videre.  

- Det har været skuffende  for dem. Det kan alle se. De ligger i bunden, hvor de ikke hører til, men der har været et trænerskifte, og nu har de vundet to hjemmekampe i træk. Det ser bedre ud, men jeg kender ikke så meget til holdet endnu. Jeg har selvfølgelig set dem spille, men jeg har aldrig talt med Ove Pedersen, fortæller Hallgrimur Jonasson.

Den islandske defensivspiller mener, at OB er en større klub end SønderjyskE. Alligevel forventer han en tæt kamp mellem de to klubber på søndag, og han understreger, at han ikke tænker på, at han kan gøre livet surt for OB med en sønderjysk sejr.

- Jeg tænker ikke på, hvem der er favorit. Jeg vil bevise, at jeg er god nok til at komme til OB, og det gør jeg ved at spille en god kamp. Der er kommet ny træner i OB, og jeg vil gerne vise, at jeg kan spille en fin kamp. Det gør jeg ved, at arbejde hårdt. OB vil heller ikke have en spiller, der ikke går hundrede procent efter at vinde. Sådan ser jeg det, siger han.

Hallgrimur Jonasson ser frem til at vise sig frem for sin nye klub.

- Selvfølgelig. Når man skifter til en ny klub, vil man gerne gøre et godt indtryk. Jeg har spillet i Danmark i tre og et halvt år, så spillerne og træneren ved godt, hvem jeg er. De kender mig. Men jeg vil gerne have en god oplevelse på søndag og spille en god kamp. Sådan har jeg det altid, men det er ekstra specielt mod OB på søndag, siger islændingen, der ikke lægger skjul på, at han håber på en sønderjysk sejr over OB på søndag. 

- Ja, det håber jeg selvfølgelig, siger han.  

Kampen mellem SønderjyskE og OB fløjtes i gang på søndag klokken 14.00 i Haderslev.