• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Kontraktløs Mustafa Amini er blevet opereret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mustafa Amini står uden kontrakt og holder fokus på at komme sig oven på en knæoperation.

Af Victor Risager

Mustafa Amini forlod Superligaen ved årsskiftet, hvor hans aftale med AGF udløb, men siden har den australske midtbanespiller ikke fundet en ny klub.

Efter to måneder står han stadig uden kontrakt, men det er der altså også en god forklaring på. Midtbanespilleren er nemlig blevet opereret i knæet, hvorfor han i øjeblikket blot genoptræner, fortæller han til The World Game.

Der er ikke tale om en alvorlig skade, men Mustafa Amini har ifølge eget udsagn døjet med “bone bruises,” som har skullet ordnes.

Af den grund har den mangeårige Superliga-spiller i øjeblikket blot fokus på genoptræningen, men når han skal finde en ny klub, er han åben for det meste. Det fortæller Amini i samme interview.

- Min ambition på nuværende tidspunkt er at få mit knæ i orden. Om jeg så skal finde en klub i A-League eller i Europa, er ligegyldigt for mig, så længe klubben har de rigtige ambitioner for mig og klubben. Så får vi at se. Men lige nu handler det mest om at få knæet i orden, og der går forhåbentlig ikke lang tid, før jeg er tilbage på banen igen. Til den tid beslutter jeg, hvad der skal ske, siger Mustafa Amini til The World Game.

Samtidig har den tidligere AGF-profil ambitioner om at komme med Australien til VM i 2022.

- Ja, selvfølgelig er det en stor del af mine planer. Jeg er i kontakt med den fysiske træner, og jeg er en del af Socceroos, og når jeg er fit og spiller, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skal kunne komme på holdet, siger han.

27-årige Mustafa Amini nåede at spille 131 kampe for AGF. Tidligere har han spillet for Randers FC og Borussia Dortmunds andethold. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus