• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kriseramte AaB: Vi bløder i øjeblikket

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Holdet har ikke vundet i syv forsøg, og top 6 er i høj grad i fare. Sportschefen medgiver, at AaB'erne har det svært med den aktuelle nedtur.

Af Anders Dehn

Cheftræner Marti Cifuentes har fået en dårlig start i AaB. Holdet har endnu ikke vundet under hans ledelse, hverken i træningskampene eller i de seks Superliga-opgør i 2021. Sportschef Inge André Olsen erkender da også over for Nordjyske, at situationen gør ondt.

AaB tabte desuden den sidste kamp i 2020 med 3-0 til AGF, og dermed er stimen uden sejr på syv kampe i streg. Før det kom holdet fra en periode med én sejr i fem opgør i alle turneringer.

Derfor har klublederne ledt med lys og lygte på en løsning på problemerne.

- Først og fremmest går det jo ud over stoltheden. Vi havde en lang aften på Hornevej (AaB's træningsanlæg, red.) i aftes, hvor vi sad og diskuterede og vendte alle sten. Vi lægger meget arbejde i at lykkes, og derfor bløder vi også i øjeblikket.

- Vi skal tænke langsigtet, men vi må også lægge det lidt til side, for lige nu handler det kun om at slå SønderjyskE på mandag og få det boost, som en sejr vil give, siger sportschef Inge André Olsen til Nordjyske.

Senest tabte AaB onsdag aften med 2-1 til bundproppen AC Horsens. Dermed ligger holdet nu på niendepladsen og har tre point op til OB i top 6. Mellem OB og AaB ligger SønderjyskE, som er næste modstander for nordjyderne.

Hvis AaB'erne ikke var bevidste om krisens omfang i forvejen, kunne de forvisse sig om det, da de mødte ind til træning torsdag formiddag. Da havde en gruppe tilhængere hængt et banner op på træningsanlægget.

Læs mere om dét her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus