• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kun lægetjekket mangler: FCK uhyre tæt på erstatning for Robert Skov

Foto: Getty Images

Den spanske midtbanespiller Pep Biel lader nu til at have det hele på plads pånær lægetjekket med FC København.

Af Oliver Okstrøm

Efter Robert Skov blev solgt fra FC København til tyske Hoffenheim i slutningen af sidste uge har de danske mestre været på jagt efter en erstatning, og det ser nu ud til at være meget tæt på at være faldet på plads.

Det drejer sig om Pep Biel fra Real Zaragoza, og ifølge den spanske sportsavis AS har spanierne nu accepteret et bud fra FCK.

Prisen skulle desuden være på omkring 34 millioner kroner, som vil blive hovedstadsklubbens dyreste indkøb nogensinde, hvis tallet er rigtigt, og handlen falder på plads, melder avisen B.T.

Derudover skulle man også allerede være klar med lønpakken til Pep Biel, og han står til at skulle modtage 3,7 millioner kroner om året, som ligger i den høje ende for spillere i FC København.

Med dette er det nu kun lægetjekket, der mangler, da alt andet synes at være på plads. Endelig forlyder det, at spilleren rejser til København fra Barcelona klokken 16.50, hvorefter man kan få færdiggjort skiftet.

I Real Zaragoza slås man desuden med økonomien, og derfor har det været vigtigt for dem at få en god pris for midtbanespilleren, mens det for Ståle Solbakken og Co. har været afgørende at få handlen hurtigt på plads, så Biel kan blive klar til at spille med for FC København i Champions League-kvalifikationen mod Røde Stjerne på tirsdag i næste uge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus