Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Lakker mod enden: Brøndby bør sælge stjernespiller

Kenneth Emil Petersen mener, at Brøndby skal cashe ind på sin store målmandsprofil.

Mads Hermansens tid i Brøndby bør lakke mod enden. 

Det mener Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen, som er af den holdning, at klubben bør forsøge at sælge Mads Hermansen til sommer. 

Dette selv om Brøndby ventes at være en særdeles aktiv spiller i sommerens transfervindue, hvor der lige nu meldes, at man er parate til at skrue transferbudgettet op, så man kommer på niveau med FC Midtjylland. 

Dermed går et salg af Hermansen, som måske har været Brøndbys bedste spiller i denne sæson, lidt imod denne charmeoffensiv, men det ændrer ikke på KEP's holdning, som han gør klart i Viaplay-programmet 'Transfer'.

- Det er en spiller, som de for alt i verden sikkert gerne vil beholde, for han er dygtig. Det er der ingen tvivl. Han har ene mand nærmest reddet Brøndby i nogle kampe. 

- Han er 22 år og har selv udtalt, at han gerne vil væk. Måske er tiden kommet til, at man skal cashe ind på Mads Hermansen og lave et rigtig, rigtig stort salg, siger den tidligere Superliga-stopper. 

Hans medekspert Jesper Thygesen udfordrer den påstand ved at sige, at er lidt kontroversielt at sælge Hermansen, for klubben kan også prøve at give ham den helt store løn og lade ham være grundfigur i det nye Brøndby. 

Mads Hermansen har været i Brøndby 2016.

Se hele snakken om Brøndby-keeperen i afspilleren over artiklen.