Foto: Getty Images
Superliga

Lang pause venter: Viborg giver status på Lund

Lucas Lund går glip af kampe helt ind i foråret, fortæller han.

Viborg rundede deres efterårssæson af med et hårdt nederlag på 1-5 til ærkerivalerne fra FC Midtjylland, og som man har hørt før, så kommer en ulykke sjældent alene. Sådan gik det desværre også for dem her.

Målmand Lucas Lund måtte udgå med en skade i første halvleg af kampen. Det er der nu kommet en status af på VFF's hjemmeside.

Her bliver der peget på, at håndleddet var så beskadiget, at man mandag kunne se, at der skulle en operation til. Den fik han tirsdag, og der venter nu det, som Viborg beskriver som 'en længere pause'.

Selv fortæller han, at han kommer til at gå glip af kampe i foråret også.

- Jeg landede uheldigt ned i situationen og har beskadiget en knogle i håndleddet. Det ser desværre ikke ud til, at jeg når at blive klar til de første kampe i foråret, så det er selvfølgelig tungt lige nu, siger han og fortsætter:

- Men jeg har prøvet at være skadet før, og efter omstændighederne har jeg det fint. Jeg er sikker på, at jeg nok skal vende stærkt tilbage, lyder det fra Lucas Lund.

I forbindelse med skaden fik han også lavet et straffespark. Se situationen i videoen i toppen af artiklen.

I kampen blev han erstattet af unge Kasper Kiilerich, som efterfølgende kunne se fem mål gå ind på ham. Læs mere om Jakob Poulsens vurdering af ham her.

Disclaimer Tipsbladet og Viborg FF