Langskudsdrøn sikrer Vejle sejr over Lyngby

Vejle vandt søndag 3-2 hjemme over Lyngby. Sejrsmålet blev sat ind på et langskud fra Malte Amundsen.

Vejle Boldklub vandt søndag eftermiddag 3-2 over Lyngby Boldklub på et soloplyst Vejle Stadion i Superligaens femte spillerunde.

På trods af Vejles status som oprykkerhold var det østjyske mandskab vurderet til at være favoritter, og holdet endte da også med at tage alle tre point.

Det krævede dog hårdt arbejde og neutralisering af to Lyngby-føringer undervejs.

Malte Amundsen afgjorde kampen for Vejle med et forrygende sejrsmål uden for feltet.

Resultatet ændrer ikke meget i stillingen for de to hold. Vejle forbliver i toppen, mens Lyngby forbliver i bunden.

Lyngby startede ellers godt ud og kunne allerede efter 10 minutter notere sig for første scoring. Emil Nielsen prikkede sit første sæsonmål i Superligaen ind efter flot assist fra Rasmus Thellufsen.

Hen imod slutningen af første halvleg begyndte Vejle at bide fra sig, og lige før pausen kom forløsningen.

Ylber Ramadani bankede på kassen langt udefra, og på opfølgningen var den iranske midtbanekollega Saeid Ezatolahi klar til at sparke bolden i mål.

Efter pausen gik kampen amok. I det 58. minut fik Vejle hjælp, da Lyngbys Marcel Rømer fik sit andet gule kort og dermed rødt.

Det stoppede dog ikke Lyngby, der kort efter bragte sig foran igen. Nyerhvervelsen Jens Martin Gammelby scorede efter et flot sparket frispark.

Men bare få sekunder senere bragte Vejle-anfører Jacob Schoop helt fortjent balance i regnskabet efter et drop fra Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen.

Og i det 70. minut sparkede backen Malte Amundsen Vejle foran med et fantastisk langskud.

Vejle fortsætter dermed sin gode stime og har nu 10 point i fem kampe.