Video : Tipsbladet
Superliga

Lasse Schöne flytter tilbage til Holland: Fremtiden er uvis

Lasse Schöne forlader i første omgang Italien og flytter tilbage til Holland.

Lasse Schöne har fået ophævet sin kontrakt med Serie A-klubben Genoa, og nu flytter danskeren sammen med sin familie tilbage til Holland, hvor de stadig har et hus. Det fortæller den danske landsholdsspiller til TV2 Sport.

Den 34-årige midtbanespiller har været helt ude i kulden i Genoa i denne sæson, og det er ikke blevet til et eneste minut på grønsværen. Lasse Schöne har end ikke været registreret til at kunne spille kampe.

Derfor er det på mange måder en lettelse for ham, at han nu er en fri mand.

Læs også:Afstemning: Hvor fortsætter Lasse Schöne karrieren?

- Jeg glæder mig til at komme tilbage på banen. Jeg føler, at jeg har mange år i mig endnu, og jeg elsker at spille fodbold. Jeg er meget fit og klar. Jeg er fuldstændig klar til at spille fodbold igen, siger Lasse Schöne til TV2 Sport.

Det store spørgsmål er nu, hvad fremtiden bringer for midtbanespilleren, der har tilbragt langt størstedelen af sin karriere i hollandsk fodbold. ifølge gianlucadimarzio.com er der interesse fra de tre italienske klubber Torino, Cagliari og Parma, og derudover har hans agent Revien Kanhai bedyret, at der er interesse fra Belgien og England.

I sommer var Lasse Schöne i forhandlinger med FC København, men de to parter kunne ikke nå til enighed. Tipsbladet.dk har været i kontakt med Schönes agent og spurgt, om det er aktuelt for midtbanemanden at vende hjem til Danmark.

Læs også:Medie: Disse klubber er interesserede i Lasse Schöne

- Alt er åbent, siger en kortfattet Revien Kanhai til tipsbladet.dk.

Lasse Schöne kan foruden Genoa skrive AFC Ajax, NEC Nijmegen, De Graafschap og Heerenveen på CV'et. Han står noteret for 50 danske landskampe. 

Læs også:Kontrakten revet over i Genoa: Masser af henvendelser på gratis Schöne

Læs også:Tidligere FC København-stjerne droppet efter lægetjek

Læs også:Jubler over Inter-exit: Jeg fik frataget glæden ved at spille fodbold