Foto: Silkeborg IF
Superliga

Lasse Vigen præsenteret på kort aftale i SL-klub

Superliga-klubben Silkeborg IF har præsenteret Lasse Vigen Christensen.

Den tidligere Zulte Waregem-, Brøndby IF-, Burton Albion- og Fulham FC-spiller Lasse Vigen Christensen er ny mand i den midtjyske klub Silkeborg IF.

Her styrker den 28-årige spiller midtbanen og giver Kent Nielsen nogle flere muligheder, efter man solgte Robert Gojani til svensk fodbold og Kalmar FF.

Vigen Christensen har fået en kontrakt, der løber frem til sommer, oplyser SIF.

 - Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente en kvalitetsspiller som Lasse Vigen Christensen til klubben. Vi står over for en spændende forårssæson, hvor han utvivlsomt vil komme til at hjælpe os med sin rutine, dynamiske spillestil og store arbejdsradius. Han har holdt formen ved lige i Esbjerg i de seneste uger og kommer fra et godt forløb i Belgien med mange kampe, så han er klar til at forstærke truppen med øjeblikkelig virkning, siger sportschef Jesper Stüker i en pressemeddelelse.

Den tidligere Superliga-vinder med Brøndby er dermed tilbage i dansk fodbold efter et par år i Belgien.

- Jeg ser frem til at spille i den røde trøje på et hold, som jeg med interesse har fulgt over de seneste år, hvor både resultaterne og spillet har været rigtig gode. Holdet har en attraktiv spillestil, som jeg glæder mig til at blive en del af, og jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe klubben til at få en god forårssæson i en meget tæt og spændende Superliga, lyder det fra Lasse Vigen Christensen.

Vigen Christensen rejser med det samme til Spanien for at deltage i klubbens træningslejr, efter han har bestået sit lægetjek i Danmark. 

Han er altså i spil til at få debut mod FC København, når Superligaen vender tilbage om halvanden uge.