Video : Tipsbladet
Superliga

Laudrup udpeger: Det er derbyets vigtigste duel

Brian Laudrup ser særligt én duel som potentielt afgørende i dagens Superliga-brag på Brøndby Stadion.

Ikke én eneste ændring har Jacob Neestrup lavet på sit hold til dagens derby mod Brøndby, efter at FC København i i onsdags spillede 2-2 mod Galatasaray i Champions League. 

Og ifølge Brian Laudrup er det ganske enkelt et tegn på, at det den stærkeste opstilling, "Løverne" kan stille med i øjeblikket. 

- Det læser jeg helt klart som, at det her pt. er Neestrups stærkeste opstilling i de store kampe. Om det så er Champions League eller de her derbyer, så stiller han med den her formation. En Viktor Claesson i topform kunne jeg godt se i den her startopstilling, men når det er sagt, så er det her et hold, der gik ned og gjorde det rigtigt godt, langt henad vejen, og fik et super resultat mod Galatasaray, lyder det fra Viaplay-eksperten. 

Udover Viktor Claesson starter også Roony Bardghji dagens derby på bænken. 

Brian Laudrup peger på, at særligt én duel kan blive afgørende i dagens derby på Brøndby Stadion. 

- Det er et FCK-mandskab, der rent offensivt har mange strenge at spille på. Så der er mange spillere, de skal holde øje med. De er utroligt bevægelige. Vi ved, at de er kyniske. FCK kan både spille på omstillinger og boldbesiddende.

- Men jeg kigger især på én kamp i kampen, og det er Achouri mod Klaiber. Klaiber er ny i dansk fodbold, og Achouri er en spiller, der virkelig kan noget på egen hånd. Dét bliver interessant at se, siger Brian Laudrup. 

Landsholdslegenden peger endvidere på, at Brøndby formentlig vil forsøge at spille ned i rummet bag Elias Jelert, i et forsøg på at gøre højrebacken 'usikker', efter at Jelert fik et dumt rødt mod Galatasaray i onsdags.