Leverkusen viser mesterklasse med to sene mål

Bayer Leverkusen vandt 2-1 hjemme over Hoffenheim i den tyske Bundesliga efter to meget sene mål.

39.

Så mange kampe i træk har Bayer Leverkusen nu spillet uden at tabe, hvis man tæller alle turneringer med. Det er rekord i tysk fodbold.

Den vilde stime så dog en overgang ud til at blive bremset lørdag af Hoffenheim, som længe var foran 1-0 ude mod Leverkusen.

Men som så ofte før scorede Leverkusen et par sene mål, og det endte med en sejr til det tyske førerhold på 2-1.

Leverkusen topper Bundesligaen med 13 point ned til Bayern München, der spiller senere lørdag mod Dortmund.

Stimen af de mange kampe uden nederlag er sat sammen alene i denne sæson, da Leverkusen tabte sin sidste kamp i sidste sæson.

Det er under den succesrige cheftræner Xabi Alonso, at Leverkusen har imponeret alt og alle.

Fredag meddelte Alonso, at han har tænkt sig at blive i klubben efter denne sæson, selv om rygter har sendt ham videre til flere andre klubber til sommer.

Længe havde Hoffenheim føringen i lørdagens kamp, da udeholdet kom foran 1-0 efter 33 minutters pil.

Hoffenheim-angriberen Maximilian Beier spillede bande med Wout Weghorst, inden han sparkede bolden ind bag Lukas Hradecky i Leverkusen-målet.

Leverkusen pressede i resten af kampen på for at score, og flere gange var det tæt på.

Men det var først i det 88. minut, at Robert Andrich udlignede til 1-1.

Og det skulle blive endnu værre for Hoffenheim i slutminutterne.

Leverkusen-angriberen Patrik Schick stod placeret tæt på mål, da han sendte et indlæg i netmaskerne.

Robert Skov kom ikke på banen for Hoffenheim i lørdagens kamp.

I en af de øvrige kampe vandt Wolfsburg med 2-0 ude over Werder Bremen.

Indskiftede Jonas Wind stod for assisten til Wolfsburgs andet mål, som blev sat ind af Lovro Majer.

Joakim Mæhle spillede hele kampen for Wolfsburg, mens Jens Stage sad ude med karantæne for Werder Bremen.

Yussuf Poulsen udgik med en skade i lørdagens hjemmekamp for RB Leipzig.

Den danske landsholdsangriber blev skiftet ind efter 68 minutter for RB Leipzig, men udgik få minutter før tid med det, der lignede en muskelskade i venstre baglår.

RB Leipzig endte med at spille 0-0 mod Mainz, der har Bo Henriksen som cheftræner.