Jesper Lindstrøm og co. chokerer og slår Bayern

Eintracht Frankfurt blev det første hold i Bundesligaen til at slå Bayern München i denne sæson.

Bayern München er ikke længere ubesejret i Bundesligaen.

Søndag aften endte det med et nederlag på 1-2, da klubben på hjemmebane tog imod Eintracht Frankfurt, der havde den tidligere Brøndby-spiller Jesper Lindstrøm med fra start.

Trods nederlaget ligger Bayern München fortsat øverst i tabellen med et point ned til Dortmund og Freiburg på de efterfølgende pladser.

Det var Frankfurts første sejr i sæsonen, og ifølge analysevirksomheden Opta Sports er det første gang i 21 år, at klubben har slået Bayern München på udebane i en bundesligakamp.

Før søndagens opgør havde Bayern München vundet fem kampe og spillet en uafgjort i denne sæson. Frankfurt blev dermed det første hold til at sænke de forsvarende mestre.

Leon Goretzka sørgede ellers for, at Bayern München kom planmæssigt fra land. Efter 29 minutter kiksede Frankfurts opspil, og så slog hjemmeholdet til.

Robert Lewandowski fik bolden og spillede den dybt til den fremstormende Goretzka, der i helt fri position i feltet bragte sit hold i front.

Gæsterne skulle dog ikke bruge meget mere end tre minutter på at bringe balance i regnskabet. Martin Hinteregger steg uimodståeligt op til et hjørnespark og pandede bolden i netmaskerne bag Manuel Neuer.

Bayern München sad tungt på begivenhederne efter pausen, men formåede ikke at omsætte overtaget til scoringer. Det gjorde til gengæld Frankfurt.

Med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid tog Filip Kostic chancen, da han kom ind i feltet helt ude i venstre side.

Det hårde spark overrumplede Manuel Neuer, der lignede en mand, der var godt og grundigt utilfreds med sig selv, og så løb Frankfurt med det hele.

Jesper Lindstrøm blev pillet ud efter 61 minutter.