• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Løfter på hatten for AGF-træner: Overskudsagtigt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Lössl er tilbage i FC Midtjylland, og en kommentar fra David Nielsen i sidste weekend var med til at pointere, hvor godt et hold de danske mestre har.

Efter en del år i England, Tyskland og Frankrig vendte den danske landsholdsmålmand Jonas Lössl i januar hjem til Danmark og FC Midtjylland.

Han startede godt nok på bænken bag konkurrent Jesper Hansen, men 32-årige Jonas Lössl har vundet pladsen i det danske mål tilbage.

FC Midtjylland, der torsdag aften røg ud af Sydbank Pokalen, kæmper om titler hvert eneste år, hvilket ikke var tilfældet, da Jonas Lössl forlod klubben i 2014.

Og en kommentar fra AGF-træner David Nielsen fik målmanden til at indse, hvor meget der er sket hos de danske mestre de seneste fem-seks år.

- Det er et mere internationalt niveau set i forhold til spillertruppen. At have så dygtige spillere i en dansk kultur fungerer vildt godt og er efter min mening enormt spændende.

- Og så er der noget finansielt og organisatorisk, der er vokset helt vildt. Der er nogle helt andre kræfter i klubben, og det mærker jeg hele vejen igennem klubben. Jeg kan bare måle på, hvor mange folk der er omkring spillertruppen. Der er reelt et par folk mere, end da jeg spillede i Premier League med Huddersfield. Vi er jo fysisk vokset ud af lokalerne, mens jeg har været væk, og det illustrerer det måske meget godt.

- David Nielsen gik i weekendens kamp forbi vores bænk og sagde angiveligt noget i retning af 'what a bench'. Det er meget overskudsagtigt sagt af ham. Og vi havde folk siddende hjemme, der sagtens kunne have startet inde i Århus på vores hold og have gjort det lige så godt, og som kunne være faste startere på de fleste Superliga-hold. Der er en bredde i truppen, der er meget ulig det, jeg tidligere oplevede i klubben, og som jeg oplever som meget udansk, siger Jonas Lössl i et stort interview med Tipsbladet fredag.

I interviewet med Tipsbladet fortæller den danske landsholdskeeper også om sin konkurrent på klubholdet, Jesper Hansen, ligesom Lössl fortæller om sin vej tilbage til det midtjyske. I avisen får du også et stort interview med AaB-legenden Lynge Jakobsen, et kig på West Hams mirakelsæson - og meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også tegne abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus