• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lokkede med specielt tilbud: Ellegaard var all in

Foto: Getty Images

AaB-sportschefen Inge Andre Olsen peger på, at tilbuddet om, at Kevin Stuhr Ellegaard kunne bo hos ham gjorde udslaget.

Af Oliver Okstrøm

Mandag kom det frem, at AaB har valgt at tilknytte den ellers pensionerede målmand Kevni Stuhr Ellegaard som reservekeeper. Det skyldes, at den normale backup Theo Sander skal med det danske U17-landshold til U17-EM i Israel, som begynder 14. maj.

Ifølge AaB-sportschef var det noget helt særligt, som fik overtalt Stuhr-Ellegaard, som ellers har fungeret som ekspert på Eurosport. Det fortæller nordmanden om i et interview med TV3 Sport.

- Han var jo lige startet i et nyt job, så det var faktisk lidt svært for ham. Men jeg sagde, at vi havde brug for ham, og så var der lidt diskussion om løn og hotel. Men jeg sagde 'Ikke tænk på hotel. Du kan bo hjemme hos mig', og der var han all in, siger han og fortsætter:

- Der fik jeg en ny kammerat i lejligheden, og så får han inside, lyder det fra Inge Andre Olsen.

Det er sådan, at AaB ellers ville stå uden en andenmålmand, når de skulle møde FC København i sidste spillerunde, men det er altså løst nu, og det glæder selvsagt AaB-sportschefen at have fået på plads.

- Jeg er glad for, at Kevin så på det her som en positiv ting, og at han kan tage en medalje i Parken, fortæller Olsen, som understreger, at hvis de skulle i Europa Playoff-finale, så har man også ham til rådighed der.

Der går dog lidt tid, inden Kevin Stuhr har første træningsdag. Læs mere om det her.