• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lössl: Berørt over at kanonslag kommer så tæt på

Foto: Getty Images

Det er det mest voldsomme, som FCM-målmand Jonas Lössl har været udsat for.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland vandt fredag med 1-0 over Viborg i Europa Playoff-kampen, men her blev kampen også ramt af, at to kanonslag blev kastet efter Jonas Lössl fra VFF-fantribunen. 

Det var nogle hændelser, som han fik lov til at kommentere på efter kampens slutfløjt til Viaplay.

- Jeg mærker i den første situation sådan et smæld i baglåret. Jeg har jo ikke nogen anelse om hvor tæt, det er på. Men jeg hørte, at det var nogle meter væk, så jeg tænker, at hvis den var landet en meter tættere på, hvad der så var sket, siger han og fortsætter:

- Jeg har det sådan, at jeg har stor respekt for, alle de fans, der går mega meget op i det. Og den stemning, der er herinde, og man kører på, og der er lir, og sådan skal det også være. Der er store følelser. Men man skal også huske på, at vi er allesammen mennesker med familier derhjemme, lyder det fra Lössl.

Endvidere peger han på, at han ikke selv er læge-ekspert, men at han da har hørt, at det kan gå helt galt, hvis sådan et kanonslag rammer tæt nok på. Derudover står det klart, at det først er mere efter kampen, at han kan mærke chokket.

- Jeg lod ikke mig selv være så chokeret derinde, men når jeg tænker over det nu, så er jeg da lidt berørt af, at det kommer så tæt på. Det er det mest voldsomme, jeg har været udsat for min karriere. Selvfølgelig er jeg blevet ramt af ting før, og det hører heller ingen steder hjemme, men det der er jo decideret farligt, fortæller FCM-keeperen.

Han slår derudover fast, at han synes, at det er ærgerligt, at det er dét, som fylder, når de lige har sikret sig en plads i europæisk fodbold i næste sæson. Samtidig glæder han sig over, at der heldigvis ikke skete noget, mens han også har ros til fansene fra begge sider.

- Kudos til Viborgs fans for at lave en fed atmosfære og det samme med vores fans, som jeg synes klarede det lidt bedre. Det er jo heldigvis bare nogle enkelte mennesker, og det håber jeg, at der bliver dealet med, understreger han og tilføjer:

- Jeg synes, at man skal huske på, at selvom vi er fodboldspillere og hadede og elskede og alt muligt, så har vi stadig familie derhjemme, og det er bare fodbold det her. Det skal man også lige huske på, siger Jonas Lössl, der mener, at sejren fylder mere efter kampen end kanonslagene.

Man kan se situationen fra kampen i videoen øverst i artiklen.