Video : Tipsbladet
Superliga

Lössl før AGF-kampen: Vores liv går ud på det her

Det handler nu om at komme videre fra nederlaget til Brøndby, påpeger Jonas Lössl.

FC Midtjylland kom skidt fra land i forårspremieren, da de trods overtal i langt størstedelen af kampen mod Brøndby endte med at tabte med 0-1. Nu venter AGF i midtjydernes næste opgør.

Ifølge FCM-keeper Jonas Lössl, så er der ikke nogen tvivl om, hvor afgørende den kamp er. Det fortæller han om på FCM's hjemmeside.

- Vores liv går ud på det her. Vi bliver målt hver weekend, nogle gange bliver man målt for kort, og det var desværre, hvad der skete i søndags. Det var ikke godt nok, og vores eneste mulighed for at vise, det var forkert, er at lægge det bag os og være klar til næste kamp, hvor der venter en sindssygt vigtig opgave mod AGF, siger han og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at det alle drømmer om – det, der rumsterer herude hver eneste dag - er muligheden for at vinde et dansk mesterskab. Skal vi det, skal vi have point på kontoen, og det gælder også i Aarhus på søndag, lyder det fra Lössl.

Det står også klart for ham, at der venter et intenst og fysisk opgør mod aarhusianerne, hvor han regner med, at de vil forsøge at tirre FCM-mandskabet - men han mener, at de har mere energi og power, som de kan slå AGF på.

Når det kommer til kampen mod Brøndby, så erkender Lössl også, at man skal have mere ud af det, når man spiller 75 minutter i overtal.

- Vi skal ikke negligere det dårlige resultat derovre, fordi det var det. Det var en kæmpe mulighed for os. Men lige såvel som jeg kun glæder mig over en god kamp i en dag eller to, gælder det samme ved smerten over et nederlag. Vores job er, at vi skal videre, og vi kan ikke gøre noget ved den kamp, der blev spillet, fortæller Jonas Lössl.

Kampen mod AGF er på søndag klokken 18.