Superliga Oliver Okstrøm

Lucas Andersen om ny skade: Spillede for hurtigt

Foto: Getty Images

AaB-stjernen er godt klar over, hvorfor han blev skadet så hurtigt igen.

Af Oliver Okstrøm

Lucas Andersen måtte i slutningen af sidste sæson i en kamp mod Randers endnu engang se i øjnene, at han var ramt af en ny skade. Det kom efter, at han kort for inden var kommet tilbage fra en korsbåndsskade, som havde holdt ham ude i det meste af sæsonen.

Nu viser det sig, at han er ved at være ovenpå igen fra den seneste skade og træner med i AaB igen. Det fortæller han om i et interview med Nordjyske.

Her peger han på, at det går rigtig godt, og at han har brugt ferien på at løbe og styrketræne, så han kunne være med på banen igen, når de øvrige på AaB-holdet vendte tilbage. Det er noget, som han er rigtig glad for.

AaB-anføreren kan desuden godt se, at man skulle have gjort det anderledes, da han vendte tilbage fra sin lange skade.

- Når vi nu ser tilbage, kan det godt være, at jeg kom til at spille for meget for hurtigt, men som hold stod vi også i en situation, hvor flere skader og karantæner betød, at vi havde en utrolig smal trup, lyder det fra Lucas Andersen.

Han siger derudover, at det var lidt en 'går den, så går den', og det gik så indtil kampen mod Randers. Andersen bemærker i den forbindelse, at man hele tiden bliver klogere, men at der er tale om en sport, hvor man presser den til grænsen hele tiden - og nogle gange går man over den. Dog uden at der skete noget alvorligt.

Lørdag skal AaB spille testkamp mod AGF, men selvom det går godt, så regner han ikke med, at han kan være med, og det handler om, at han skal kunne styre belastningen frem mod sæsonstart.

I AaB er der desuden varslet ændringer i spillestilen. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.