Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby Boldklub tæt på ny cheftræner

Superliga-klubben håber på at kunne præsentere en ny træner inden for et par dage.

De har opstart på mandag, og når Lyngby Boldklub starter op, er det håbet, at der står en ny cheftræner klar til at guide spillerne igennem første træningspas efter sommerpausen.

Superliga-klubbens fodboldchef oplyser til Tipsbladet, at man har en forhåbning om at have cheftræneren på plads inden for de næste to-tre dage.

- Processen har vi forklaret om, tror jeg, og vi har en god fornemmelse af, at der er en, der er klar, og vi har snævret feltet ind. Så vi tror, at vi har styr på, at vi har meldt en ud inden mandag (hvor Lyngby tager hul på opstarten, red), men det skal lige gå op, siger Nicas Kjeldsen til Tipsbladet og forklarer:

- Det er jo et team, så vi skal sætte et rigtigt team. Moderne fodbold er jo ikke enkeltpersoner, men vi er i gang med den proces og har snævret det ind til det, vi synes, det skal være.

Og er navne som Mikkel Beckmann og Mads Kristensen, der allerede er i klubben, så i spil til større roller?

- Det kan jeg ikke kommentere før på mandag. Vi skal lige igennem processen, og så kan du få alle mellemregningerne, siger Nicas Kjeldsen.

Lyngby Boldklub var i store problemer i bunden af Superligaen og havde tre cheftrænere i løbet af en krævende sæson i form af Freyr Alexandersson, Magne Hoseth og til sidst David Nielsen. 

Nielsen og Lyngby valgte dog ikke at forlænge samarbejdet, og derfor har man været på udkig efter en ny mand til trænerposten.

- Som vi også sagde i vinter er vi kommet langt som lille fodboldklub. Vi oplever, at folk synes, at det er fedt at være træner i Lyngby. Selvfølgelig hjælper det, at vi spiller Superliga, men vi har oplevet rimelig god interesse.

- Så kan man sige, at store dele af arbejdet havde vi måske allerede lavet i vinter (i forbindelse med hyringen af Magne Hoseth, red.), hvor vi havde snakket med en del på den ene eller anden måde, siger Nicas Kjeldsen, der også har haft trupppen med på råd.

- Til et anstændigt niveau har vi da spurgt rundt i huset, ja.

Lyngby Boldklub indleder sæsonen med et opgør hjemme mod FC København.