• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Lyngby-boss: Jagter ny træner i andre klubber

Foto: Getty Images

Carit Falch forlod tirsdag Lyngby Boldklub for at blive ny træner i Vejle, og derfor skal de Kongeblå på jagt efter ny træner.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Det var ikke med deres gode vilje, at Lyngby Boldklub lod Carit Falch forlade klubben til fordel for Vejle Boldklub.

Men ikke desto mindre var det tilfældet, og derfor skal klubben på jagt efter en ny træner. Og den process er allerede i gang, afslører klubbens administrerende direktør, Andreas Byder, i fanpodcasten "Altid blå og hvid".

Heri afslører han, at man allerede havde en kandidat til samtale tirsdag aften klokken 20. Det var den første kandidat af en prioriteret liste på en to-tre stykker, forklarer Lyngby-bossen, der ikke lægger skjul på, at de ønskede kandidater allerede er i job andre steder.

- Der er to-tre kandidater, der ligger i samme lag. Desværre er ingen af dem frie, og det kan blive lidt besværligt.

Det betyder, at Lyngby formentlig skal købe deres kommende træner fri af den nuværende kontrakt, hvis og såfremt en af de to-tre kandidater ønsker at være en del af det kommende projekt.

Andreas Byder ønsker ikke at sætte navn på kandidaterne, men han vil gerne sætte ord på, hvad det er, som klubben kigger efter.

- Jeg kan ikke sige, hvem der står på vores liste, men det er klart, at vi kigger på nogle af dem med Lyngby-DNA først. Én ting er at sige, at man har Lyngby-DNA, noget andet er om man har det, lyder det i podcasten.

Andreas Byder bliver også spurgt ind til, om Mikkel Beckmann og Jonathan Hartmann er i spil til trænerposten, men det mener den administrerende direktør endnu er for tidligt.

Lyngby rykkede i den forgangne sæson ud af Superligaen, men den ambitiøse klub satser på at rykke op igen allerede i næste sæson.

Hvis samtalerne med de ønskede kandidater ikke gå som ønsket, så kan Lyngby måske tage et kig over på den anden side af sundet, hvor en anden træner byder sig til.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020