Lyngby-fans sender David Nielsen-banner til AGF: De vil nok ikke bruge det
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Lyngby-fans sender David Nielsen-banner til AGF: De vil nok ikke bruge det

De kan ikke længere bruge et David Nielsen-banner i Lyngby, så fansene har sendt det til Aarhus. Det er sjovt, synes de i AGF, men tvivler på, at fansene vil bruge det.

Tidligere på dagen var posten forbi Stadion Allé, hvor AGF har til huse. Med sig bragte buddet en pakke fra en gruppe Lyngby-fans, der sendte et banner, som de ikke længere får brug for. 

Det er nemlig et David Nielsen-banner, og han er som bekendt cheftræner i AGF nu. "Ingen David, ingen fest" har der oprindeligt stået, men fansene har forsøgt at ændre det til "Ingen David, mere fest". 

I AGF kan kommunikationschef Søren Højlund Carlsen godt se joken i det hele.

- Det er selvfølgelig meget sjovt. Normalt ville fansene jo nok brænde bannere med tidligere spillere eller trænere af og lægge det op på Youtube. Det her er da ret godt fundet på, siger han til Lokalavisen Aarhus.

Han vil nu sende banneret videre til AGF's fans, der dog næppe kommer til at bruge det.

- Jeg tvivler på, at de tager særlig godt i mod det. Jeg tror i hvert fald ikke, at de vil bruge det, tilføjer han med et grin. 

På banneret er der også tegnet en havestol, som kunne være en reference til, at Dino Mikanovic blev udvist i David Nielsens AGF-debut mod netop Lyngby, som endte med at vinde 0-2 i Aarhus.

AGF har også lagt et billede af banneret på Twitter: