• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Lyngby forlænger med 36-årig førstekeeper

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Mikkelsen tager endnu en sæson i Lyngby Boldklub.

Af Victor Risager

Thomas Mikkelsen har været førstevalget i målet for Lyngby Boldklub i de seneste år, og den 36-årige keeper tager endnu en sæson hos De Kongeblå.

Mandag formiddag meddeler Lyngby Boldklub på sin hjemmeside, at Thomas Mikkelsen har forlænget sin aftale med et år, så han er på kontrakt i klubben indtil sommeren 2021. 

Det glæder sportschef Birger Jørgensen, der mener, at målmanden var en afgørende spiller i den netop overståede Superliga-sæson, hvor Lyngby endte med at sikre sig overlevelse. 

- Thomas er en dygtig målmand, og har flere gange i sæsonen vist sine åbenlyse kompetencer frem. Han har været en medvirkende faktor til, at vi overlevede i Superligaen, og i de skæbnekampe vi har været igennem har han været en afgørende spiller – både på grund af sit målmandsspil, men også via sin store rutine og lederskab.

- Derfor er vi også glade for, at vi relativt hurtigt er blevet enige om en forlængelse for den kommende sæson, siger sportschef Birger Jørgensen om forlængelsen.

Thomas Mikkelsen kom til Lyngby Boldklub fra OB i sommeren 2018 og har siden spillet 61 kampe for klubben. Før den kommende Superliga-sæson sparkes i gang, fylder han 37 år. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus