• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lyngby har afbrudt forhandlinger med AGF-spiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Alexander Munksgaards skifte fra AGF til Lyngby er faldet til jorden.

Af Ole Hoffskov

Lyngby Boldklub er på udkig efter en ny højre back efter salget af Kasper Jørgensen til AaB, og Alexander Munksgaard var i første omgang manden, De Kongeblå havde identificeret som afløseren.

Superliga-bundproppen var også langt i processen med at lande den 25-årige højre back, men nu har Lyngby valgt at trække sig fra handlen.

Det kunne B.T.-journalisten Farzam Abolhosseini berette som den første, og over for Tipsbladet bekræfter Lyngbys administrerende direktør Andreas Byder, at det er tilfældet.

- Vi har været lun på Munksgaard hele vinduet, men han har ikke været afklaret, og på et tidspunkt må vi jo også rykke videre. Jeg forstår ham sådan set godt. Han er i gang med at afsøge mulighederne, og det er fair nok, det kan jo være, der er et eller andet lækkert et sted, men det kan vi ikke vente på. Så den er død, siger Byder.

Han fastslår, at der nok skal ske ting og sager i Lyngby her på sidstedagen af transfervinduet, hvor De Kongeblå skal lappe et par huller i truppen.

- Vi vil gerne have et par stykker ind, og det arbejder vi benhårdt på. Jeg er ret optimistisk. Vi går efter at lande en-tre nye spillere inden midnat, siger Andreas Byder, der samtidig fortæller, at målmanden Frederik Ibsen leder efter en ny klub.

Én vigtig prioritet for Lyngby er at hente en ny central midtbanespiller, og mandag kunne norsk TV 2 fortælle, at 23-årige Parfait Bizoza fra Vendsyssel FF er på vej til Superliga-klubben. Dette stemmer overens med Tipsbladets oplysninger. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE