• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Lyngby-helt: Stort point mod et af de bedste hold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngbys dobbelte målscorer glæder sig over deleren mod FC København.

Af Victor Risager

Efter nederlag til AGF og Brøndby IF kom Lyngby Boldklub tilbage på sporet mandag aften med en pointdeler mod FC København.

Det kan De Kongeblå især takke midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen. Han indtog en hovedrolle som dobbelt målscorer i kampen, hvor han først scorede med et langskud og derefter afsluttede et kontraangreb til slutresultatet 2-2.

Selv glæder målscoreren sig også over kampens resultat, som giver Lyngby mere tro på tingene.

- Det betyder rigtig meget for os. Selvfølgelig vil man gerne have tre point, men når man ikke kan få det, tager man det næstbedste, og det er et point i dag. FC København har gjort rent bord i de tre første kampe i år og lavet ni point, så et point kan vi nok ikke være utilfredse med.

- Vi viser en god gejst i dag. I modsætning til Brøndby-kampen falder vi ikke sammen som hold i dag, og vi jagter den også. Vi kommer bagud, men giver sgu ikke op.

- Det er et stort point at få, for FCK er FCK og er nok et af Danmarks bedste hold, som er kommet rigtig godt fra start, så vi kan tage med, at vi kan spille lige op med et af Danmarks bedste hold. Det giver selvfølgelig en tro på tingene, når vi er nede i bunden, men vi tager en kamp ad gangen og ser, hvordan det ender, siger Mathias Hebo Rasmussen.

Mathias Hebo Rasmussen blev også spurgt ind til en af kampens mest omdiskuterede kendelser i form af det straffespark, som FC København blev tildelt efter en duel mellem Viktor Fischer og Marcel Rømer.

- Jeg synes faktisk ikke, der er det store straffe, men de har jo bedre forstand på det end mig i VAR-vognen, så selvfølgelig er det lidt ærgerligt, at vi skal stå og vente. Jeg tror, jeg er glad for, at jeg ikke sidder ude i den vogn, for jeg tror ikke, at det er så nemt, som man tror. Men straffet er dømt, så må man have tillid til, at det er rigtigt, siger Lyngby-helten.

Lyngby Boldklub er nummer 11 i Superligaen og har ti point op til FC Nordsjælland, der er nummer ti. I næste uge skal Hebo og co. på besøg hos SønderjyskE.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus