• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lyngby-spiller: Vil ikke undre mig, hvis Alm fyres

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngbys Sævar Atli Magnusson kalder mødet med OB mandag aften for en meget speciel oplevelse grundet de fynske fans' utilfredshed med Andreas Alm.

Af Ole Hoffskov

Andreas Alm er i skrivende stund stadig cheftræner i OB, selv om mange spår, at hans dage er talte i kølvandet på mandagens 1-2-nederlag på hjemmebane mod Lyngby - et nederlag, der efterlader fynboerne på tiendepladsen. 

Lokalavisen Sport Fyn talte tirsdag formiddag med OB's fodbolddirektør Björn Wesström, der bekræftede, at Andreas Alm fortsat er cheftræner, men dagen er som bekendt ikke omme endnu. 

En fyring af svenskeren vil næppe komme som et chok for ret mange - heller ikke for Lyngbys Sævar Atli Magnusson, der mandag var med til at banke endnu et søm i Alms kiste. Det fastslog islændingen i et interview med fotbolti.net kort efter kampen.

Han bemærkede under kampen den dårlige stemning blandt hjemmeholdets fans i Odense. 

- Det var virkelig mærkeligt, og det er første gang, jeg er stødt på det, siden jeg kom til Danmark. Vi fornemmede det allerede under opvarmningen, og i de første fem minutter af kampen kunne man høre vores fans tydeligt, fordi de (OB-fansene, red.) protesterede.

- Det var meget specielt og helt sikkert svært for dem at spille under disse omstændigheder. Det vil ikke overraske mig, hvis træneren bliver fyret i morgen, sagde Sævar Atli Magnusson til fotbolti.net sent mandag aften.

Foreløbig hedder OB's cheftræner dog stadig Andreas Alm.