• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lyngby-talent er ombejlet: Vi har lagt en karriereplan

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frederik Winther har mange bejlere, og det er ikke udelukket, at man ser Lyngby-spilleren i en anden dansk klub.

Af Ole Hoffskov

Lyngby Boldklub har fostret mange store spillere gennem tiden, og den næste i rækken kan meget vel være Frederik Winther.

Den 19-årige forsvarsspiller var på banen i 30 Superliga-kampe i den forgangne sæson, og dermed har han allerede etableret sig på trods af sin unge alder. Det er ikke gået ubemærket hen.

Der har flere gange været skrevet om massiv interesse for Frederik Winther, og spillerens agent, Niclas Jensen, bekræfter, at han får mange opkald vedrørende Lyngby-talentet.

Læs også:Færdig i Hobro: Sidste aktion var et rødt kort

- Der er mange klubber, der viser interesse for Frederik. Han er en ung, venstrebenet stopper, og så skal man huske, at han i princippet kun lige er blevet seniorspiller. Alligevel har han spillet 41 førsteholdskampe for Lyngby, og det bliver der bidt mærke i. Jeg får mange opkald fra klubber i både de store og lidt mindre ligaer, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk

Frederik Winther har kontrakt med Lyngby frem til udgangen af 2023, og et skifte denne sommer ligger ikke i kortene.

- Vi tager det helt stille og roligt, og det er på mange måder den vigtigste kunst, når man har med en ung spiller at gøre. Det er logisk, at Frederik bliver solgt på et tidspunkt, men han er glad for at være i Lyngby, han har en lang kontrakt, og han sagtens forestille sig at blive længere tid i Danmark, siger agenten og tilføjer:

Læs også:Rykker ikke med ned: Stor profil er færdig i Hobro IK

- Lige nu har Frederik fokus på at træne godt og hele tiden tage skridt i den rigtige retning. Så tager jeg mig af alt det andet, og det fungerer fint.

På et tidspunkt er det planen, at Frederik Winther skal til udlandet, men det er ikke udelukket, at han bruger en større dansk klub som springbræt. Der er dog ikke noget på tegnebrættet nu og her.

- Vi har en plan for, hvad der skal ske med Frederik, men vi ved også, at det kan gå så hurtigt i fodboldens verden, at vi må smide den i skraldespanden. Ét af scenarierne er også, at han måske skal tage et skridt til en større klub i Danmark, inden han tager til udlandet, men det er der ingen grund til at bruge tid på, før det er aktuelt. Lige nu er han rigtig glad for at være Lyngby-spiller, og det er en meget fin klub for ham at være i, siger Niclas Jensen.

Lyngby Boldklub og Frederik Winther sikrede sig lige akkurat overlevelse i Superligaen i den forgangne sæson efter to højdramatiske playoff-kampe mod Hobro IK.

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

Læs også:SJE-boss om ny spiller: Det er som med hende flammen, man ikke kan slippe

Læs også:'Greko' om klubskifte: Det var, hvad jeg havde håbet på

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Godt corona-nyt i Randers FC

Efter Thomas Thomasbergs positive test er Randers-truppen blev testet, og her er der ikke tegn på et smitteudbrud.

Mere Superliga

Fokus