Video : Tipsbladet
Superliga

Målmand forlader AaB med øjeblikkelig virkning

AaB ophæver samarbejdet med målmand Josip Posavec.

Josip Posavec er færdig i AaB. 

I en pressemeddelelse oplyser den nordjyske klub, at man med øjeblikkelig virkning har ophævet samarbejdet med den kroatiske målmand, der i sidste sæson var førstevalget i AaB i det meste af sæsonen. 

- På ethvert tidspunkt i sin periode i AaB har Josip optrådt som en sand professionel, og i den forgangne sæson var han en vigtig faktor for vores hold, hvorfor Josip har en stor andel i, at vi nu er tilbage i 3F Superligaen. Nu er vi imidlertid blevet enige om, at vores veje skilles, og vi vil gerne takke Josip for indsatsen og ønske ham alt det bedste i sin fortsatte karriere, siger AaB-sportsdirektør Ole Jan Kappmeier. 

Josip Posavec, der kom til AaB fra Hajduk Split for to år siden, glæder sig over opholdet i Aalborg. 

- Jeg har mødt mange gode mennesker og har stor respekt for klubben og for fansene, og jeg har altid forsøgt at håndtere de forskellige situationer, som både holdet og jeg selv har været i, korrekt og professionelt. At vende tilbage til Superligaen i første forsøg er en fantastisk præstation, som mange underkender, men tro mig det er ikke let at grave sig op fra det sorteste hul og omstille sig så hurtigt, lyder det fra Josip Posavec, der også takker AaB-fansene. 

I alt nåede den 28-årige Josip Posavec at spille 35 kampe for AaB. 

AaB hentede tilbage i maj den tyske keeper Vincent Müller, mens nordjyderne også råder over hollandske Rody de Boer.