Målmandsafklaring i BIF? CV er også uheldig
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Målmandsafklaring i BIF? CV er også uheldig

Brøndby lader til at have styr på målmandssituationen - i hvert fald for nu, for den åbnes op igen i en nær fremtid.

Efter en lang og intens jagt efter en afløser for Mads Hermansen, lader Brøndby nu til at have fundet ham.

Således lader det til at være et spørgsmål om tid, før Bayer Leverkusen-reserven Patrick Pentz bliver præsenteret på Vestegnen på en lejeaftale, der løber for resten af sæsonen.

Ganske som med mange andre lejeaftaler har Brøndby ifølge B.T en købsoption, men den er angiveligt urealistisk høj, da Leverkusen fortsat har store forventninger til den østrigske landsholdsmålmand. 

Det er da også nødvendigt for Brøndby at lukke den aftale, selv om problemet blot udskydes, vurderer Tipsbladets chefredaktør på print, Troels Bager Thøgersen.

- Vi må jo se, om der sker mere, men det dufter da af, at man sparker målmands-debatten til hjørne indtil næste transfervindue. Det kan jo også være nødvendigt efterhånden, når der skal ske så meget andet i de sidste 15-16 døgn i transfervinduet, siger han. 

Klubben fodboldchef Carsten V. Jensen har fået en masse røg på de sociale medier af Brøndbys fans for klubbens bøvlede vej mod at hente en ny målmand. 

Man skal dog passe på med at pege for meget på Brøndby-bossen, som ifølge Troels Bager Thøgersen har været decideret uheldig.

- Det har altså ikke været CV's sommer, når det kommer til målmandsposten. Jeg ved godt, han får vildt mange skældud for ikke at have en keeper på plads, men det er altså også uheldigt, når førstevalget hopper fra i sidste sekund.

- CV kan jo trods alt ikke have 3, 5, 23 målmænd linet op, og så bare trykke på knappen på den næste i køen, forklarer han.

Tidligere har Brøndby også været ude efter Lucas Lund og Leopold Wahlstedt uden held.