• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet

Månedens Hold i Superligaen - maj

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med Månedens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet

FC København blev dansk mester, FC Nordsjælland gjorde ikke, og bunden af Superligaen bliver en kæmpe gyser helt til sidste fløjt. 

Det er bare nogle af de ting, Danmarks bedste fodboldrække bød på i den forgangne måned, og så er der naturligvis alle de store individuelle præstationer, som vi har fokus på i denne artikel.

Her er Månedens Hold i Superligeen - sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Patrik Carlgren, Randers FC
Målene væltede ind hos Randers FC i den forgangne måned, men havde det ikke været for Patrik Carlgren, kunne det være gået endnu værre. Svenskeren har været udsat for et sandt bombardement mellem stængerne og har stået rigtig godt. 

Højre back: Felix Beijmo, AGF 
Felix Beijmo kan snart være fortid i AGF, men det er der formentlig ingen i Århus, der ønsker. Stig Inge Bjørnebye skal bare se at få købt den Malmö FF-ejede back, der blandt andet noterede sig for to assists i vanvidskampen i Parken.

Central forsvarer: Denis Vavro, FC København
Forsvarspillerne i FC København er faldet som fluer i denne sæson, men Denis Vavro har stået klippefast, og slovakken formåede tilmed at løfte sit spil, da det virkelig gjaldt. I opgøret mod Viborg FF, som sikrede FCK mesterskabet, var han fuldstændig fremragende. Denis Vavro er aldrig skadet - en værdsat egenskab i FC København. 

Central forsvarer: Yann Aurel Bisseck, AGF
AGF-stjernen har været én af de allerbedste spillere i Superligaen i denne sæson, og tyskeren, der snart skal spille U21-EM, er klar til en større adresse. Efter to måneders scoringspause lykkedes det Yann Aurel Bisseck at komme på måltavlen mod Randers FC. 

Venstre back: Paulinho, FC Midtjylland
Brasilianeren har til tider haft svært ved at spille sig på holdet i denne sæson, men her mod slutningen har han formået at bide sig fast, og Paulinho er sluttet sæsonen vældig stærkt. Det viser noget karakterstyrke.

Central midtbane: Mikael Anderson, AGF
AGF betalte 15 millioner kroner for Mikael Anderson - i den forgangne måned lignede han et fund til de penge. Hold da op, hvor har Anderson været god for AGF i dette forår, og han har scoret i de seneste to kampe. I Parken mod FC København dominerede Mikael Anderson fuldstændig, indtil AGF pludselig kollapsede i anden halvleg. 

Central midtbane: Kristoffer Olsson, FC Midtjylland 
Et mål og tre assists. En svensk landsholdsspiller som Kristoffer Olsson skal helst dominere i nedrykningsspillet i Superligaen, og det gjorde han så sandelig i maj. Mon ikke, FC Midtjylland vil strække sig langt for at beholde ham?

Central midtbane: Jeppe Tverskov, OB 
Jeppe Tverskov er i gang med sin afskedsturné i OB, og fynboernes kaptajn har tænkt sig at sige farvel med manér. Man forstår godt, at de kommer til at savne ham i OB. Man forstår også godt, at Jeppe Tverskov har lyst til at prøve noget nyt efter mange års tro tjeneste i Superligaen.

Højre angriber: Emmanuel Sabbi, OB 
Det blev til fire kasser fra Emmanuel Sabbi i maj, og amerikaneren er nu oppe på otte i sæsonen. Der har været lidt langt mellem snapsene for Sabbi i OB-trøjen, men kan han fortsætte de samme takter efter sommerferien, bliver han en profil i næste sæson.

Central angriber: Gustav Isaksen, FC Midtjylland 
Overlegen præstation fra Superligaens topscorer i den forgangne måned. Gustav Isaksen scorede efter behag og gjorde fuldstændig, hvad der passede ham. FC Midtjylland-stjernen bliver formentlig solgt til sommer, men hvis han ikke gør, kommer han forhåbentlig aldrig til at deltage i et nedrykningsspil i Superligaen igen. Det er simpelthen unfair hold. 

Venstre angriber: Mathias Kvistgaarden, Brøndby IF 
Sikke en måned for Mathias Kvistgaarden! Fem mål, to assists og en kontraktforlængelse - sådan skal den skæres!