• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Månedens Hold i Superligaen - september

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med septembers Månedens Hold.

Af Tipsbladet.dk

September er forbi, og nu er det tid til at se nærmere på, hvem der har leveret i Superligaen i den måned.

Der var mange stærke præstationer fra blandt andre Viborg FF, OB, FC Nordsjælland og flere, og vi har her valgt de 11 bedste til denne uges Månedens Hold.

Her er Månedens Hold i Superligaen for juli - sat op i en 4-3-3 opstilling.

Målmand: Matej Delac, AC Horsens
AC Horsens hentede kun tre point i september, men det er ikke Matej Delacs skyld. Han har hver gang leveret flere fine redninger og været en meget vigtig mand for AC Horsens, ikke mindst i sejren over FC Nordsjælland.

Højre back: Anton Gaaei, Viborg FF
Han har været en åbenbaring på højrebacken i Viborg FF, Anton Gaaei. Den 19-årige spiller har en enorm motor og har sat sig tungt på pladsen som viborgensernes højre back, efter at han startede sæsonen som reserve.

Central forsvarer: Mihajlo Ivancevic, OB
OB kom på ret køl i september, og det faldt ikke mindst sammen med Mihajlo Ivancevics comeback for fynboerne. Han er brølstærk, serberen, og han er en af de absolut vigtigste hos fynboerne.

Central forsvarer: Hugo Andersson, Randers FC
Randers FC har været flyvende i denne sæson, og en af holdets nye profiler er Hugo Andersson. Også i september gjorde svenskeren fin figur, blandt andet med et fint mål på Brøndby Stadion.

Venstre back: Oliver Bundgaard, Viborg FF
Man frygtede, hvad der ville ske med Viborg FF efter salget af Christian Sørensen på transfervinduets sidste dag. Men Oliver Bundgaard, der også blev hentet på transfervinduets sidste dag, har vist sig som en fuldgod erstatning og er straks blevet en vigtig mand for VFF.

Central midtbane: Kristoffer Olsson, FC Midtjylland
Den tilbagevendte svensker er strøget direkte ind i startopstillingen i FC Midtjylland, efter at han kom tilbage til klubben på transfervinduets sidste dag, og han har leveret den ene store præstation efter den anden. Sammen med den anden nytilkomne midtbanespiller, Emiliano Martinez, har han været vigtig for Albert Capellas' mandskab. 

Central midtbane: Armin Gigovic, OB
Ligesom skrevet ved Mihajlo Ivancevic falder OB’s opblomstring også sammen med Armin Gigovics ankomst. Den svenske midtbanespiller har været et friskt pust på den fynske midtbane, og OB skal bare have forlænget aftalen med ham - en aftale, der står til at udløbe til juli - så hurtigt som muligt.

Central midtbane: Mads Bidstrup, FC Nordsjælland
Lejesvenden fra Brentford har udviklet sig til den helt store profil på Superliga-topholdets midtbane, og runde efter runde imponerer han med sin vilde arbejdsindsats og løbekapacitet. Han har løbet sig direkte ind på det her hold.

Angriber: Ernest Nuamah, FC Nordsjælland
En af sæsonens store åbenbaringer i Superligaen. Ernest Nuamah scorede tre gange i fire kampe i september og har en enorm aktie i, at FC Nordsjælland topper ligaen efter 11 spillerunder.

Angriber: Bashkim Kadrii, OB
Foråret var en katastrofe for Bashkim Kadrii, men hold op, hvor har han spillet sig op! To mål og to oplæg i september er det blevet til for den 31-årige angriber, der derudover også kæmper r… ud af bukserne. Også angriberkollegaen Issam Jebali var i spil til en plads på dette hold.

Angriber: Andreas Schjelderup, FC Nordsjælland
“Nu dominerer jeg Superligaen,” sagde den 18-årige nordmand selv tidligere på ugen. Og det er svært at være uenig. Gang på gang stråler kæmpetalentet for FC Nordsjælland, og senest scorede han to mål mod Randers FC.