• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Månedens Hold i Superligaen - september

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med Månedens Hold for kampene i september.

Af Tipsbladet.dk

Grundspillet i Superligaen er næsten halvvejs, og september bød på fire vilde runder, hvor OB som eneste hold ikke formåede at få et eneste point. Omvendt er topstriden hård, og FCM er så småt kommet tilbage i kampen om førstepladsen.

Tipsbladet regner i hele runder, og det vil sige, at en runde her til den måned, som den starter i - derfor tæller 10. runde altså til september.

Her er Månedens Hold i Superligaen for september - denne gang sat op i en 3-4-3 opstilling.

Målmand: Mads Kikkenborg, Lyngby Boldklub
Han har været på Tipsbladets Rundens Hold tre af de seneste fire uger. Mads Kikkenborg har imponeret stort for Lyngby og har vundet point for Freyr Alexanderssons mandskab, der nu er nummer seks i ligaen. Det er helt vildt at tænke på, at Lyngby fik målmanden gratis af Esbjerg fB.

Central forsvarer: Tobias Salquist, Silkeborg IF
Han er klar til at blive solgt. Spiller på et utroligt højt niveau og kan se tilbage på en september, hvor han og SIF-holdet bare lukkede et enkelt mål ind i fore kampe. Han er omdrejningspunktet i Silkeborgs forsvar.

Central forsvarer: Jacob Rasmussen, Brøndby IF
Er det sommerens bedste Brøndby-indkøb? Jacob Rasmussen har været afgørende i Brøndbys forvandling i efterårssæsonen. Han er hurtigt blevet en leder i forsvaret, og han sætter meget godt i gang med afleveringer frem i banen.

Central forsvarer: Juninho, FC Midtjylland
Han har været svingende i sin tid i FC Midtjylland, men på det seneste har brasilianeren vist gode takter i midterforsvaret. FCM har vundet de sidste par Superliga-kampe, og begge gange har Juninho været på Rundens Hold hos Tipsbladet.

Højre wing back: Sean Klaiber, Brøndby IF
Hvis ikke Jacob Rasmussen er sommerens bedste indkøb i Brøndby, er det Sean Klaiber. Højrebacken er begyndt at dominere fra sin plads i højre side, hvor han blæser frem og tilbyder sig i den offensive del af spillet. Det har kastet pladser på Rundens Hold af sig de sidste par runder.

Central midtbane: Daniel Wass, Brøndby IF
Daniel Wass er midtbanespiller. Det bør efterhånden være slået fast, efter han har storspillet på den centrale midtbane hos de blå-gule. Det er i øvrigt interessant, at Brøndbys gode resultater i høj grad hænger sammen med, at den tidligere landsholdsspiller er flyttet op centralt.

Central midtbane: Anders Klynge, Silkeborg IF
Han kunne ikke begå sig i OB, men i Silkeborg er han blevet en stamspiller. Et mål og to assister kan han fremvise for september, og den ene assist samt scoringen blev i øvrigt sat ind, da SIF vandt med 3-0 ude over netop OB.

Venstre wing back: Marko Divkovic, Brøndby IF
Det var godt set at flytte Daniel Wass op på midtbanen. Det var også godt set at rykke Marko Divkovic tilbage som wing back. Kroaten har sprudlet og kan se tilbage på en måned, hvor han har scoret og lavet tre oplæg.

Højre kant: Roony Bardghji, FC København
FCK har været hakkende i løbet af september, men Roony Bardghji har været godt spillende. Han scorede mod VIborg i en sejr på 2-0, og så var det ham, der med to mål på 12 minutter afgjorde det københavnske derby.

Angriber: Alexander Lind, Silkeborg IF
Mål, mål og atter mål. Fire mål og en enkelt assist kan Alexander Lind se tilbage på. Angriberen scorede godt nok ikke senest mod Randers, men det var alligevel rigeligt til, at han blev kåret som Superligaens bedste spiller i september.

Venstre kant: Elias Achouri, FC København
Tuneseren har ikke været fantastisk, men han har været god. Mod FC Nordsjælland stod han for begge oplæg, da FCK fik 2-2 med retur fra Farum. Og han stod også for et enkelt oplæg, da man vandt 3-2 ude over Brøndby. Er hurtigt blevet førstevalget i FCK.