Video : Tipsbladet
Superliga

Mæhle glæder sig: Har kun hørt godt om Grabara

Joakim Mæhle ser frem til at få Kamil Grabara som holdkammerat.

Tipsbladet i Helsingør 

I Volkswagens hjemby Wolfsburg kommer Kamil Grabara snart drønende med 100 km/t.

Bundesliga-klubben fra samme by har sikret sig FC Københavns karismatiske målmand fra sommeren 2024, men Wolfsburg har en klausul i aftalen, så Kamil Grabara kan blive Wolfsburg-keeper allerede fra januar.

Det skal blive spændende at se, hvordan bulderbassen Grabara kommer til at passe ind i den tyske "Ordnung muss sein"-skole. Polakkens kommende holdkammerat Joakim Mæhle er sikker på, det nok skal gå fint. 

- Han kommer til at passe ganske godt ind. Mere kontroversielt er det heller. Han kan godt lide at tale lige ud af posen, og det er meget forfriskende for mange journalister og medier, at der kommer én, som måske siger lidt mere end de fleste andre, fastslår Mæhle.

Backen har naturligvis vendt Kamil Grabaras foresteånde ankomst med holdkammeraten Jonas Wind, der spillede sammen med polakken i FC København. 

- Jeg kender ham ikke lige så godt, som Jonas Wind gør, men som jeg forstår på ham, er Kamil en super god fyr - især hvis man har ham på holdet.

- Jeg har set hans udtalelser og forskellige interviews, og han er måske en lidt anderledes person i forhold til mange andre fodboldspillere, når man ser på hans udtalelser, men jeg har kun hørt gode ting, og så er han en sindssygt dygtig målmand. Jeg glæder mig til, at han kommer, lyder det fra Joakim Mæhle.

Wolfsburg har betalt over 100 millioner kroner for 24-årige Kamil Grabara.