Magisk Kamaldeen-kasse i FC Nordsjællands testsejr

Kamaldeen Sulemana scorede et forrygende mål, da FC Nordsjælland slog FC Helsingør.

FC Nordsjælland spillede lørdag deres første testkamp i foråret, da de tog imod FC Helsingør, og det resulterede i en målrig sejr på 4-2 til Superliga-mandskabet.

Der skulle imidlertid gå lidt tid, før den første scoring faldt, men den var også værd at vente på.

Kamaldeen Sulemana scorede nemlig en meget flot kasse kort før pausen. Stortalentet modtog en aflevering, som han på flot vis lobbede over gæsternes forsvar med hælen, hvorefter han løb mod mål og afdriblede målmanden, inden trillede bolden i mål.

Se målet i bunden af artiklen.

Efter pausen bød på kampen på yderligere fem mål. Først var det FC Helsingør, som reducerede i forbindelse med et straffespark, men FC Nordsjælland kom igen foran. Denne gang stod 19-årige Emeka Nnamani for målet, og han fik en stor rolle i kampens slutning.

FC Helsingør udlignede nemlig igen knap ti minutter før tid, men Emeka Nnamani var hurtig til at svare igen. Få minutter senere scorede den unge angriber sit andet mål i kampen, og i overtiden kom han endda på måltavlen for tredje gang i kampen.

Det sluttede dermed 4-2 til FC Nordsjælland, der indleder forårssæsonen i Superligaen mod Brøndby IF den 4. februar.