• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mainz forventer Besar Halimi retur fra Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fremtiden er uvis for Besar Halimi, der fortsat træner med i Brøndby IF. Mainz 05 forventer, at midtbanespilleren vender retur til Tyskland.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF har en række spørgsmålstegn i truppen i form af nogle lejesvende, der endnu ikke har fået afklaret fremtiden. Det drejer sig om Anthony Jung, Jan Kliment og Besar Halimi.

Mandag kunne den tyske avis Kicker fortælle, at Anthony Jung skal være tæt på at underskrive en permanent tre-årig aftale med de blå-gule, der også synes at være interesseret i at beholde Besar Halimi, der især spillede et stærkt efterår for vicemestrene.

Læs også: Rygte: Tysk venstre back får treårig aftale i Brøndby

Brøndby har lejet Halimi i Mainz 05, og lejeaftalen udløber officielt 30. juni. Indtil da skal midtbanespilleren fortsat træne med i Brøndby, og det i sig selv er et vink med en vognstang om, at Alexander Zorniger gerne ser driblestærke Halimi fortsætte på Vestegnen.

Rouven Schröder, der er sportsdirektør i Mainz 05, er ikke særlig meddelsom, når snakken falder på Besar Halimi, der aldrig har optrådt for tyskernes førstehold. 

Læs også: Zorniger vil skære Brøndby-truppen ned: Har plads til Dominik Kaiser

- Besar Halimi har kontrakt med Mainz frem til juni 2019, og vi forventer, at han vender tilbage engang efter ferien, siger Rouven Schröder til tipsbladet.dk.

Mens forberedelserne til den kommende sæson allerede er i fuld gang i Brøndby IF, er Mainz-spillerne stadig på ferie. De vender først tilbage i starten af næste uge, men det gælder altså i første omgang ikke Halimi, der som nævnt skal træne med i Brøndby frem til 1. juli. I den mellemliggende periode skal Brøndby og Mainz efter alt at dømme forsøge at afklare midtbanespillerens fremtid.

Besar Halimi noterede sig for 29 Superliga-kampe og syv mål i sidste sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020