• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga /ritzau/

Mainz smed sejren trods danskermål

Foto: Getty Images

Marcus Ingvartsens scoring til 1-0 var ikke nok for Mainz, som endte med at tabe til Union Berlin.

Af /ritzau/

Langt ind i kampen så det ud til, at Bundesliga-klubben Mainz søndag skulle have en dansk matchvinder i opgøret mod Union Berlin.

Marcus Ingvartsen scorede således et flot mål efter knap 40 minutter, men Union Berlin, der havde Frederik Rønnow på bænken, vendte det hele på hovedet efter pausen og vandt 2-1.

Marcus Ingvartsen kom til Mainz i slutningen af sommerens transfervindue og fik dermed sin landsmand Bo Svensson som træner.

Søndag havde Bo Svensson for første gang valgt den tidligere FC Nordsjælland-angriber til startopstillingen, og Ingvartsen kvitterede altså for tilliden med en fuldtræffer.

Mainz vandt bolden midt på banen og slog kontra. Karim Onisiwo fik bolden i venstre side af banen og sendte den hårdt ind i udkanten af feltet, hvor Marcus Ingvartsen sparkede på første berøring og sendte den i mål via stolpen.

Der var dog ingen grund til stor jubel i Mainz-lejren.

Klubbens tidligere lejespiller Taiwo Awoniyi var nemlig rigtig ond ved sine forhenværende holdkammerater i anden halvleg. På fire minutter scorede han to flotte kasser.

Først fik han efter 69 minutter en dyb stikning og brugte sin store fysik til at holde sin oppasser væk, inden han resolut scorede til 1-1.

Det andet mål mindede en smule om det første. Awoniyi fik bolden uden for feltet, trak en smule til højre og bankede bolden fladt i mål til 2-1.

Sejren bringer Union Berlin op på syvendepladsen i Bundesligaen. Mainz er på niendepladsen.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020