• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Makienok om startdebut: Indlæggene var for dårlige

Foto: Getty Images

Simon Makienok efterlyser bedre indlægsspil efter sin første startplads for AC Horsens.

Af Oliver Okstrøm

AC Horsens gav søndag for første gang en startplads til klubbens nye angriber Simon Makienok, hvor det endte med et nederlag på 1-2 til Silkeborg. Her kunne han godt se, at der manglede noget fra ham selv.

Der var dog også andre forudsætninger, som Makienok mener havde indflydelse på præstationen. Det fortæller han om i et interview med Horsens Folkeblad.

- Det var fint nok, at vi forsvarede os ved stå lavt, men vi blev aldrig trygge i vores opspil. Vores indlægsspil blev for dårligt, lyder det fra Simon Makienok.

Selv er han kommet fra en periode uden kampe, og han er overrasket over, at det er gået så hurtigt med at kunne være med i en time for sin nye klub. Men han kan godt mærke, at han stadig mangler noget skarphed.

Men her peger han på, at hvis han havde spillet fire-fem kampe mere, så havde slutproduktet fra hans side været bedre - og det handler i de situationer om touch og bevægelse, forklarer Makienok.

Dernæst mener han, at samspillet med angrebsmakkeren Anders K. Jacobsen fungerede udmærket, og at det har været godt til træningerne sammen.

I AC Horsens har cheftræner Jens Berthel Askou været inde på, at der skal mere ud af deres dødbolde, hvor netop Makienok kan få en rolle. Læs mere om det her.