Video : Tipsbladet
Superliga

- Man må aldrig nogensinde gøre det, han gør

Bailey Peacock-Farrell fik en katastrofal hovedrolle i søndagens Superliga-brag mellem AGF og Brøndby.

Søndagens Superliga-brag mellem AGF og Brøndby blev groft sagt afgjort efter 23 minutters spil, da hjemmeholdets målmand lavede to kæmpestore fejl på få sekunder. 

Bailey Peacock-Farrell gled først, da han skulle sparke bolden væk, og derefter valgte den nordirske landsholdsmålmand at vælte Mathias Kvistgaarden i græsset med et brydergreb, hvilket prompte blev takseret til rødt kort og et straffespark, som Daniel Wass omsatte til scoring. 

I Viaplay-studiet efter kampen var der enighed om, at Bailey Peacock-Farrell håndterede situationen på den værst tænkelige måde. 

- Det er jo en katastrofe. Også fordi det er superærgerligt, at han glider. Men det, han gør efterfølgende, hvor han giver sit hold en dobbeltstraf. Både det her straffespark, som er indiskutabelt, og så også det røde kort. I den ideelle verden var han ikke gledet, men han skal bare lade dem score det mål, så de er 11 mod 11, lød det her fra Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen. 

- På det tidspunkt tror jeg, at der stadig er 70 minutter tilbage af kampen. Så det er en rigtig skidt situation, det her. 

Også Peter Sørensen pegede på, at AGF-målmanden endte med at tage den helt forkerte beslutning. 

- Hvis man skal nå at reflektere over det, hvilket han formentlig ikke når, så skal han gøre alt andet, end det han gør. Han forsøger at komme indenom angriberen og lægge sig ned og blokere og hvad som helst, lød det fra Peter Sørensen.

- Man må aldrig nogensinde gøre det, han gør. Det er meget sjældent, at det ikke bliver dømt, hvis du hopper op på ryggen af en modspiller på målstregen.

Med søndagens 3-0-sejr i Århus er Brøndby nu oppe på andenpladsen i Superligaen, mens AGF ligger nummer fem. 

Se hele diskussionen af Bailey Peacock-Farrells dyre fejl i afspilleren over artiklen.