Video : Tipsbladet
Superliga

- Man må bare tage hatten af for Carsten Vagn

Verdens Lækreste Superliga kigger nærmere på Superligaen. Og især i Brøndby er der en offensivspiller, der imponerer.

Han er i forrygende form for tiden og et af de første navne på holdkortet, og søndag var der Suzuki-show i Brøndby, da den japanske offensivspiller med to scoringer slog FC Midtjylland.

Brøndby IF er nummer et i rækken - tre point foran FC Midtjylland og med seks ned til FC København. Der resterer seks runder af dansk fodbolds bedste række.

I Verdens Lækreste Superliga ser panelet denne gang blandt andet på den brandvarme Yuito Suzuki, og hvad det er, der gør, at han leverer så godt.

- Det er voldsomt. Jeg læste, at der var scouts fra alle de store ude på Brøndby Stadion i går, og jeg tænker ikke, det er Henrik Heggheim, de er kommet for at kigge på. Det kan være, den ender med at blive mangedoblet den pris - fem millioner mener jeg at erindre, at de fik ham for i tidernes morgen, der må man bare tage hatten af for Carsten Vagn. Imponerende indkøb, siger Benjamin Leander, der er fast analytiker i programmet.

Også hans ekspertmakker denne gang, David Boysen, er imponeret over indsatsen fra japaneren.

- Han spiller så god en første halvleg, at han er træt i anden halvleg. Han spiller på øverste hylde, siger David Boysen, der har valgt Suzuki som "Ugens Crush".

Foruden "Ugens Crush" og "Ugens Breakup" skal de to også swipe spillere. Som altid er det Amanda Bodenhoff, der styrer løjerne.

Se programmet i videoafspilleren øverst til denne artikel.