Foto: Getty Images
Superliga

Medie: Manchester City spørger på FCM-spiller

19-årig FCM-stopper er i høj kurs, og det tyder på, at FCM snart kan sælge.

Han har ikke spillet en eneste førsteholdskamp for FC Midtjylland, men meget tyder på, at det danske mandskab snart kan sælge Ousmane Diomande.

Tipsbladet kunne mandag fortælle, at Sporting CP har hævet sit bud på den 19-årige stopper, der er udlejet fra FC Midtjylland til Mafra fra den næstbedste portugisiske række.

Her har han gjort det så godt, at flere klubber nu viser meget stor interesse for spilleren.

Og den seneste klub, der viser interesse for spilleren, er ifølge B.T. Manchester City. Klubben skal have holdt flere møder med FCM i forhold til Diomande. Samtidig holder også andre klubber som Arsenal øje med spilleren. 

Meget tyder på, at det er et spørgsmål om tid, før Ousmane Diomande er fortid i FC Midtjylland, for prisen er gået markant op de seneste uger. Og meget tyder også på, at det er Sporting CP, der ender med at købe ham.

Det er den portugisiske klub, der er mest aggressiv i jagten på den ivorianske spiller, som FCM hentede for et år siden i Nigeria.

Det er ventet, at FCM kræver op mod 10 millioner euro for at sælge forsvarsspilleren - det svarer til 75 millioner kroner.