• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Manchester United-scout roser Brøndby-stjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske Manchester United-scout Tommy Møller Nielsen fremhæver især én Brøndby-spiller.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF er forsvarende mestre, men der er ikke meget, der tyder på, at de blå-gule genvinder titlen i denne sæson. Efter 12 runder er Niels Frederiksens tropper blot noteret for tre sejre, og de halter 10 point efter FC København og 18 point efter FC Midtjylland.

Tommy Møller Nielsen, der er scout for Manchester United i Skandinavien, havde forventet sig mere af Brøndby IF her halvvejs i Superligaens grundspil.

- De har været skuffende. Senest mødte de Vejle, som er på sidstepladsen, og de indkasserede et par dumme mål, men endte med at vinde til sidst. Jeg var overrasket over, at Brøndby vandt mesterskabet i sidste sæson. De havde en god sæson, men det skyldtes i højere grad, at FC København og FC Midtjylland ikke præsterede, siger Tommy Møller Nielsen til The Scottish Sun.

I kraft af sit job som Manchester United-scout har Tommy Møller Nielsen set et hav af Brøndby-kampe, og han har svært ved at udpege markante profiler hos de danske mestre.

Der er dog et enkelt navn, der skiller sig ud.

- Det er et hold uden stjernespillere. Den spiller, de for alvor hænger deres hat på, er anfører Andreas Maxsø, som er en af de mest pålidelige midtstoppere i Skandinavien. De er et konkurrencedygtigt hold, som arbejder hårdt, lyder det fra Møller Nielsen.

Brøndby IF møder torsdag aften Rangers FC i gruppespillet i Europa League. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020