Video : Tipsbladet
Superliga

Markant kritik: Jeg aner ikke, hvor OB vil hen

Kenneth Emil Petersen, tidligere Superliga-spiller og nuværende ekspert på Viaplay, kommer med en markant kritik af OB efter fredagens nederlag til Viborg FF.

Det kører slet, slet ikke for OB.

Søren Kroghs mandskab har hentet blot ét point i tre kampe i Kvalifikationsspillet, og efter fredagens nederlag til Viborg FF i Odense har klubben fortsat ikke vundet en hjemmebanekamp i Superligaen i denne sæson.

Og ovenpå fredagens opgør leverede Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen en markant kritik af præstationen.

- Det er frustrerende, det er afmagt (OB står med nu, red). På en eller anden måde er det ekstremt overraskende for OB selv og fansene, at man er endt i en situation, hvor man tænker, “Det kan da godt være, at de rykker ned.”

- Kvaliteten inde på banen er simpelthen for dårlig. Man er ikke i nærheden af at vinde en kamp, som man kommer foran i, og som om noget skulle give pondus, selvtillid og tro på tingene. Man er det dårligste hold i stort set 90 minutter.

- Man skaber intet offensivt, man sejler defensivt, og man giver så meget rum væk til Viborg.

- Der må være 1.000 alarmklokker, der ringer for OB-spillerne, trænerstaben og dem, som prøver at køre den her klub. Fordi de spillere som er kommet ind… Jeg kan slet ikke se, hvor de vil hen. Jeg aner det ikke, siger Kenneth Emil Petersen til Viaplay og uddyber: 

- Når jeg kigger ned over det hold, som de har, er der ikke mange, der ved, hvad OB's selvforståelse er og har været. Det er spillere, der er hentet i øst og i vest. Det ligner nærmest et puslespil, der er kastet ind på en fodboldbane, og så må vi se, hvordan det går. Jeg synes ikke, der er nogen retning eller tydelighed. 

Se hele debatten om OB, hvor også Francis Dickoh giver sit besyv med, i videoafspilleren øverst i artiklen.