• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Martin Jørgensen får ny trænerstilling i AGF

Martin Jørgensen får ny trænerstilling i AGF
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Martin Jørgensen bliver en del af teamet, der skal styre talentudviklingen for de 13-15-årige talenter i AGF.

Af Oliver Okstrøm

I AGF er man ved at ændre på den måde, som man tænker ungdomsudvikling på. Det betyder også, at der bliver rokeret lidt rundt. Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen, der hidtil har trænet AGF's U14-hold, han bliver nu T+træner. Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

Som T+træner vil Martin Jørgensen nu få ansvaret for AGF's talentudviklingsprogram for spillere i alderen 13-15 år. Det bliver han sammen med talentchef Anders Madsen. Martin Jørgensen vil derfor også være der som en fast bestanddel til de årganges morgentræning.

Læs også: AGF lægger nye træningsbaner på Fredensvang

- Martin har ønsket at få et andet virke, da det har været svært for ham at få familielivet og træningstiderne om eftermiddagen til at hænge sammen. Vi er glade for, at han i stedet har takket ja til at blive T+-træner, og at vores spillere fortsat kan få gavn af Martins erfaringer og store viden om fodbold, siger Anders Madsen.

Som erstatning på U14-holdet bliver 28-årige Hans Paarup hentet ind. Han læser til dagligt idræt på Aarhus Universitet, og så har han en T-træneruddannelse og mange divisionskampe for Brabrand med i bagagen.

Læs også: Martin Jørgensen bliver assistent på landsholdet

Tilbage i februar blev Martin Jørgensen desuden også udpeget som en af Morten Olsens assistenttrænere. Her afløste han Ebbe Sand i teamet omkring landsholdet, og nu har han også også lidt mere at se til i AGF.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020