Superliga Torsten Kjems Hansen

Martin Jørgensen har skrevet under i AGF

Martin Jørgensen har skrevet under i AGF
Illustration

Martin Jørgensen har endnu engang forlænget fodboldkarrieren i AGF med et halvt år.

Af Torsten Kjems Hansen

Han har selv længe signaleret, at han gerne vil fortsætte karrieren i AGF trods nedrykning og udsigten til at blive 39 år i efteråret, og nu har Martin Jørgensen så igen underskrevet en ny kontrakt, der løber året ud.

 - Med fare for at gentage mig selv fra tidligere kontraktforlængelser, så er det sådan, at jeg stadig synes, det er sjovt at spille fodbold. Der er stadig så meget konkurrencemenneske i mig, at jeg ikke kan undvære fodbold på højt plan. Når træneren og klubben så mente, at de godt kunne bruge min arbejdskraft, så var det et ret nemt valg. Nu handler det for mig om via træningen at gøre mig fortjent til flest muligt minutter på banen, siger Martin Jørgensen.

AGF's nye cheftræner Morten Wieghorst glæder sig over, at klubben er blevet enig med Martin Jørgensen om en ny kontrakt. 

AGF’s nye cheftræner Morten Wieghorst er glad for at kunne råde over Martin Jørgensen i efterårssæsonen.

- Martin har stadig stort mod på at spille, og han har stadig kvaliteterne. Han har sin store erfaring, og den er vigtig for os. De andre spillere med mindre erfaring kan læne sig op ad ham. Det er ekstremt vigtigt. Spillemæssigt ved han, hvad det handler om, og han er alt i alt en spiller, jeg vil kunne trække på som træner, siger Morten Wieghorst.

I forårets redningsplan tog Martin Jørgensen også en rolle som assistenttræner for Jesper Fredberg, men nu skal fokus igen kun være som spiller.