Video : Tipsbladet
Superliga

Mattsson skal møde sin bror: Min mor får det svært

I Magnus Mattssons Superliga-debut for FC København kommer den nye Superliga-profil sandsynligvis til at stå direkte overfor sin lillebror Pelle Mattsson. Tipsbladet har talt med Magnus Mattsson, der regner med, at det bliver en følelsesladet dag for især hans mor.

PORTUGAL (Tipsbladet): Søndag den 18. februar kan Magnus Mattsson få sin Superliga-debut for FC København, og det bliver utvivlsomt en ganske speciel dag for den nu tidligere NEC Nijmegen-spiller. 

Tilfældet vil nemlig, at modstanderen er Silkeborg IF, og dermed er der lagt op til, at Magnus Mattsson skal duellere med sin lillebror Pelle Mattsson, der spiller for klubben fra Søhøjlandet. 

Den nye FC København-stjerne vil derfor heller ikke lægge skjul på, at det bliver en meget speciel dag, da Tipsbladet møder ham lørdag eftermiddag i Portugal, hvor FC København er på træningslejr. 

Magnus Mattsson er storsmilende, og det er tydeligt at mærke på den 24-årige offensivspiller, at han har fået sit drømmeskifte opfyldt. Men da snakken falder på den potentielle familiekamp kan man godt mærke, at det er noget, Mattsson er klar over, for her bliver tonen lidt anderledes.

- Ja, jeg kender jo godt kampprogrammet, og det er jo netop Silkeborg, vi skal møde, hvor min bror spiller. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang. Jeg er jo allerede i kampform fra Holland af, og jeg glæder mig til at kunne komme i gang med både Champions League og Superligaen, siger Magnus Mattsson og fortsætter:

- Det er da lidt spøjst, at min lillebror spiller på modstanderholdet. Men altså, når alt kommer til alt, så spiller vi jo bare begge fodbold. Vi er jo ikke brødre, når den kamp går i gang. Men når min mor ser kampen på sidelinien, så er det nok hende, der får lidt mere ondt i maven end os.

Hvem tror du, at hun holder med?

- Jeg tror, at det bliver svært for hende at vælge mellem os to. Jeg tror bare, at hun kommer til at nyde at se hendes sønner have gjort det godt med deres fodbold.

- Det bliver nok et meget følelsesmæssigt og rørt øjeblik for hende, lyder det fra Magnus Mattsson. 

Når min mor ser kampen på sidelinien, så er det nok hende, der får lidt mere ondt i maven end os.

Har du talt med Pelle om det?

- Ja, men det er ikke det, der fylder allermest. Vi er jo begge to godt klar over, at vi har hinanden i den første kamp.

- Men det er ikke der, al min energi ligger. Vi snakker om alle mulige andre ting. Vi har vores forhold til hinanden og vi er brødre, så det er ikke det, der fylder allermest, siger Magnus Mattsson. 

Det bliver formentlig ikke i kampen mod Silkeborg, at Magnus Mattsson får sin officielle debut for FC København, for allerede tirsdag den 13. februar får 'Løverne' besøg af Manchester City i Champions League.