Video : Tipsbladet
Premier League

Historisk ydmygelse: Den er svær at acceptere

Tirsdagens 0-5-nederlag til Arsenal er svært at acceptere for Chelsea-manageren Mauricio Pochettino.

Chelsea-manageren Mauricio Pochettino har svært ved at sluge tirsdagens 0-5-nederlag til Arsenal. Et nederlag, der er Chelseas største til Arsenal i ligaen nogensinde ifølge Squawka og Statmuse. 

Det siger han efter kampen, der sendte Arsenal tilbage på førstepladsen i Premier League.

- Det er et svært resultat og en præstation, der er svær at acceptere. Det er ikke rart at se dit hold spille sådan her lige fra kampens begyndelse, lyder det.

Allerede efter fem minutter af tirsdagens kamp kunne man se, hvor det bar hen. Declan Rice drev bolden frem i feltet og sendte den til venstre til Leandro Trossard, der scorede til 1-0.

Efterfølgende fulgte to mål fra både Ben White og Kai Havertz, som selv er tidligere Chelsea-spiller.

- Vi kunne slet ikke hamle op med et hold, der kæmper for at vinde Premier League. Vi er nødt til at gøre tingene på en anden måde, siger Pochettino.

Chelsea var tirsdag uden sygdomsramte Cole Palmer, der har scoret og assisteret næsten 50 procent af klubbens mål i denne sæson.

Det er dog yderst tvivlsomt, om englænderen havde pyntet meget på resultatet for Chelsea, der kun havde én afslutning inden for rammen.

Med tirsdagens nederlag er Chelsea placeret som nummer ni i Premier League.

Arsenal har tre point ned til Liverpool og fire point ned til Manchester City, som har henholdsvis en og to kampe i hånden.

/ritzau/AFP