• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Maxsø sammenlignet med BIF-ikon: Enormt vigtig

Foto: Getty Images

Brøndby-anfører Andreas Maxsø bliver nu sammenlignet med Brøndby-legenden Per Nielsen.

Af Oliver Okstrøm

I en lang årrække var Per Nielsen en kæmpe profil på Brøndby-holdet, hvor han i en stor del af sine 547 kampe spillede som anfører. Dengang blev det til fem mesterskaber og fire pokaltitler.

Nu ser det ud til, at man i Brøndby igen har fået en type som Per Nielsen i form af Andreas Maxsø, og i et interview med TV3+ kommenterer Brøndby-legenden på sammenligningen med den nye Brøndby-anfører.

- Jeg kan i hvert fald godt forstå sammenligningen, og jeg er enig i, at Maxsø har vist sig at være en enormt vigtig spiller for det her Brøndby-hold - og for opbygningen af det nye, forhåbentligt, tophold. Der er han enormt vigtig. Så på den måde kan man måske godt sammenligne os lidt, forklarer Per Nielsen.

Endvidere er der også godt med ros til Maxsø fra den tidligere forsvarsgeneral, hvor han ser en del positive sider ved sin arvtager i den blågule trøje.

- Udover at han er en dygtig fodboldspiller og forsvarsspiller, som vinder sine dueller, så har han også som regel et enormt overskud til at samle sine holdkammerater og få dem med sig, siger han og fortsætter:

- Han går forrest i stort set alt, synes jeg. Han er også god frem i banen. Han smider ikke mange bolde væk, så han har hele pakken, og han kan forhåbentlig blive her nogle år endnu, så han kan være med til at vinde nogle mesterskaber, lyder det blandt andet fra Per Nielsen.

Andreas Maxsø selv er selvsagt glad for den sammenligning, som han er blevet en del af.

- Nu er det mange år siden, han spillede, men han var en stor karakter her i Brøndby, så det tager jeg som et cadeau, fastslår Maxsø.

Per Nielsen selv havde ofte en ret elegant forsvarsstil, men han kunne også godt tage fra. Det oplevede Jesper Grønkjær engang i et derby. Se mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus