Superligaklub slår Bodø/Glimt efter brutal halvleg

Viborg FF spillede en fremragende halvleg mod Bodø/Glimt og sikrede en imponerende sejr torsdag.

Superligaens genstart nærmer sig med hastige skridt, og torsdag viste Viborg FF, at de er ved at helt klar til at fortsætte takterne fra deres flotte efterår.

I en testkamp kørte Viborg FF de norske sølvvindere Bodø/Glimt over i første halvleg og endte - efter et norsk comeback i anden halvleg - med at vinde 4-3.

Superligaens nummer to stillede i noget nær stærkste opstilling, og det var også Viborg FF, der bragte sig foran efter små ti minutter. Kort efter udlignede den tidligere AGF-spiller Albert Grønbæk dog for nordmændene.

Derefter tog det fart.

Før pausen havde Viborg scoret yderligere tre, hvorfor Superliga-topholdet gik til pause med en føring på 4-1. Målene sat ind af Jakob Bonde og Clint Leemans, der scorede to gange hver især.

“Det var brutalt,” lød dommen over første halvleg fra Bodø/Glimts liveopdatering på Twitter.

I anden halvleg fik Bodø/Glimt pyntet gevaldigt på resultatet takket være en scoring af Nino Zugelj efter 50 minutter og en frisparksscoring af Grønbæk efter 75 minutter, men det endte trods norsk pres med en flot viborgensisk sejr.

Der venter stadig Viborg FF testkampe mod henholdsvis IFK Norrköping og IFK Göteborg, før de indleder Superligaen mod ærkerivalerne FC Midtjylland den 20. februar. Her skal Viborg forsøge at fastholde deres plads i toppen af tabellen, hvor de aktuelt er nummer to og i den grad er en spiller i medaljekampen.