• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: AGF-angriber er tæt på ny klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dawid Kurminowski og AGF har ikke været et godt match, og nu meldes den polske angriber på vej væk.

Af Ole Hoffskov

Dawid Kurminowski har været en stor skuffelse i AGF, og nu ser det ud til, at polakken og den århusianske Superliga-klub kapper båndene.

Ifølge Gazeta Wroclawska er den 23-årige angriber på vej hjem til Polen og Zaglebie Lubin, der akut står og mangler en angriber.

Efter weekendens opgør i den hjemlige liga fastslog Zaglebie Lubins cheftræner Piotr Stokowiec, at klubben er tæt på en ny angriber, og det skal altså være Dawid Kurminowski.

Det forlyder, at angriberen formentlig vil blive udlejet fra AGF til Zaglebie Lubin, og at aftalen bør være på plads inden ugens udgang.

Dawid Kurminowski kom til AGF for et år siden fra MSK Zilina, men han har slet ikke kunnet få det til at spille i Danmark, hvor han blot er noteret for tre mål. For nyligt rettede Kurminowski en hård kritik af AGF i et interview med et polsk medie.

Her fastslog han, at AGF efter hans mening ikke har levet op til, hvad de lovede, da de købte ham.

- Jeg var skuffet over vores spillestil. De ting, der blev præsenteret for mig i forbindelse med overførslen, var meget forskellig fra det, der skete efterfølgende. I de første runder forsøgte vi faktisk at spille teknisk, at kombinere og så videre, men det lykkedes ikke særlig godt, og så vendte vi hurtigt tilbage til den gamle stil med lange bolde og kontra. Det er svært for mig at finde mig selv på banen under sådanne omstændigheder, sagde Kurminowski.

Angriberen fik et enkelt minut på banen, da AGF mødte Lyngby Boldklub mandag aften. Det kan meget vel have været hans sidste optræden i den hvide trøje. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.